Ömer jan
Decapat
Daha fazla
Oldukça iyi görünüyor.Kanka Victus 16 çok beğenilen bir model.İç donanımı konusunda en iyisi bu ise al.O konuda net konuşamıyorum çünkü her gün fiyat oynuyor.
Dostum her önüne gelen modeli atma lütfen.Burda son nesil Ryzen 7 var yanında 5600mhz ddr 5 ram var.Ve model de Victus 16.Gitmiş Casper öneriyorsun.https://www.hepsiburada.com/casper-...-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WB
Bunu al hocam kalan para ile istediğini harcama yapabilirsin.
Oldukça iyi görünüyor.Kanka Victus 16 çok beğenilen bir model.İç donanımı konusunda en iyisi bu ise al.O konuda net konuşamıyorum çünkü her gün fiyat oynuyor.
Dostum her önüne gelen modeli atma lütfen.Burda son nesil Ryzen 7 var yanında 5600mhz ddr 5 ram var.Ve model de Victus 16.Gitmiş Casper öneriyorsun.
https://www.hepsiburada.com/casper-...-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WB
Bunu al hocam kalan para ile istediğini harcama yapabilirsin.
evet casper'a neden laf atıyorlar anlamıyorum. kendim kullanıyorum çok da memnunum.Casper ise ne olmuş mesela? Türk malı olduğu için mi çamur atma gereksiniminde bulunuyorsun anlayamadım?![]()
Casper ise ne olmuş mesela? Türk malı olduğu için mi çamur atma gereksiniminde bulunuyorsun anlayamadım?![]()
Hıhı aynen, ben Türk düşmanıyım zaten.Kankam Türkiye ile bi derdim yok.Keşke daha iyisini yapsak da hiç düşünmeden gidip alsam.Ama mühendislik kötü.Çok ısınıyor sistem.Yana yana oynarım dersen al oyna.Casper ise ne olmuş mesela? Türk malı olduğu için mi çamur atma gereksiniminde bulunuyorsun anlayamadım?![]()
Roblox mu oynuyorsun ?evet casper'a neden laf atıyorlar anlamıyorum. kendim kullanıyorum çok da memnunum.
Roblox mu oynuyorsun ?evet casper'a neden laf atıyorlar anlamıyorum. kendim kullanıyorum çok da memnunum.
Evet dostum eğer oyun için alacaksan bu daha iyi olabilir.Ryzen 5 oyunlarda gayet yeterliİşlemci bazında düşük olsa da ekran kartı dolayısıyla buna da bakabilirsin.
![]()
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 34.998,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.