HP Victus 16 laptop alınır mı?

Bütçe
54.000
Onun yerine şunu al
inteli daha çok seviyorum.

inteli daha çok seviyorum.
Senin modelindeki daha performanslı olur ama çok çok fazla ısınan bi işlemci ama 8845 ısınmıyor gibi bir şey bir de benim attığımın paneli %100sRGB seninki %62.5sRGB yani daha canlı bir ekrana sahip ama illa almam diyorsan seninki de çok alınmaz bir model değil

Senin modelindeki daha performanslı olur ama çok çok fazla ısınan bi işlemci ama 8845 ısınmıyor gibi bir şey bir de benim attığımın paneli %100sRGB seninki %62.5sRGB yani daha canlı bir ekrana sahip ama illa almam diyorsan seninki de çok alınmaz bir model değil
Abi windows var orijinal bide ısınacağı sanmıyorum soğutucumda var.

Abi Windows var orijinal bir de ısınacağı sanmıyorum soğutucumda var.

Windows'un orijinal olması ile sıcaklığın ilgisi ne? Performans istiyorsanız Intel alın. Panelde iyi olsun bir de ısınma sorunum Intel'e göre daha az olsun diyorsanız AMD alın. Şahsen ben AMD modeli alırdım sırf panelden dolayı.

Windows'un orijinal olması ile sıcaklığın ilgisi ne? Performans istiyorsanız Intel alın. Panelde iyi olsun bir de ısınma sorunum Intel'e göre daha az olsun diyorsanız AMD alın. Şahsen ben AMD modeli alırdım sırf panelden dolayı.
Abi sıcaklıkla ilgisi yok windowsa para vermek istemiyorun ekstra onu kastediyom.

Senin modelindeki daha performanslı olur ama çok çok fazla ısınan bir işlemci ama 8845 ısınmıyor gibi bir şey bir de benim attığımın paneli %100sRGB seninki %62.5sRGB yani daha canlı bir ekrana sahip ama illa almam diyorsan seninki de çok alınmaz bir model değil.

Hocam bende de bu model var şu anda serviste ama işlemcim nasıl ısı performans konusunda ekran kartını hiç söyleme bütçemi aşamadım.
HP

HP Victus 16-E1001NT 68s17EA Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 Ti 16 " Full HD Gaming laptop​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı