Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.456 Çözümler 33 2 Ekim 2024 #31 Zipik dedi: Ben olsam Victus alırım hem servisi sağlama alır. Genişletmek için tıkla... Servis konusunda henüz bir şey diyemiyorum benim cihaz için bilgi aldığımda vatan üzerinden parça bekleniyor diye not düşmüşler servisi cihazım gelince değerlendireceğim eğer memnun kalırsam sonuna kadar HP'ciyim.
Zipik dedi: Ben olsam Victus alırım hem servisi sağlama alır. Genişletmek için tıkla... Servis konusunda henüz bir şey diyemiyorum benim cihaz için bilgi aldığımda vatan üzerinden parça bekleniyor diye not düşmüşler servisi cihazım gelince değerlendireceğim eğer memnun kalırsam sonuna kadar HP'ciyim.
Üzgün_adam Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #32 Emrecopur dedi: AMD de üzmez hocam ben işlemcimden memnunum pilinde sorun olduğu için servise gönderdim gitmiş iken de bir bakım temizlik yapılmasını istedim. Hocam 2x8 mi o Single mı? Genişletmek için tıkla... Abi büyük oyunlarda üzmez demi işlemci Ben amd yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır yok. Şahsen Acer alırdım. 2K panelden dolayı. Genişletmek için tıkla... Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisiyarım.
Emrecopur dedi: AMD de üzmez hocam ben işlemcimden memnunum pilinde sorun olduğu için servise gönderdim gitmiş iken de bir bakım temizlik yapılmasını istedim. Hocam 2x8 mi o Single mı? Genişletmek için tıkla... Abi büyük oyunlarda üzmez demi işlemci Ben amd yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır yok. Şahsen Acer alırdım. 2K panelden dolayı. Genişletmek için tıkla... Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisiyarım.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.456 Çözümler 33 2 Ekim 2024 #33 Üzgün_adam dedi: Abi büyük oyunlarda üzmez değil mi işlemci. Ben AMD'yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Bence üzmez Intel sorunlu diye konular geçiyor bu aralar bu videolara göz at içinde şüphe kalmasın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üzgün_adam dedi: Abi büyük oyunlarda üzmez değil mi işlemci. Ben AMD'yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Bence üzmez Intel sorunlu diye konular geçiyor bu aralar bu videolara göz at içinde şüphe kalmasın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #34 Üzgün_adam dedi: Abi büyük oyunlarda üzmez değil mi işlemci Ben AMD'yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Üzmez. AMD işlemciler kötü değil. Emrecopur dedi: Bece üzmez Intel sorunlu diye konular geçiyor bu aralar bu videolara göz at içinde şüphe kalmasın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır bu sorun intel laptop işlemcilerinde yok.
Üzgün_adam dedi: Abi büyük oyunlarda üzmez değil mi işlemci Ben AMD'yi pek takip etmiyorumda ondan sordum. Abi zaten 720p oynuyorum jsjshsj ilk güzel bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Üzmez. AMD işlemciler kötü değil. Emrecopur dedi: Bece üzmez Intel sorunlu diye konular geçiyor bu aralar bu videolara göz at içinde şüphe kalmasın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır bu sorun intel laptop işlemcilerinde yok.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.456 Çözümler 33 2 Ekim 2024 #35 YüzbaşıJohnPrice dedi: Üzmez. AMD işlemciler kötü değil. Hayır bu sorun laptop işlemcilerinde yok. Genişletmek için tıkla... Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Üzmez. AMD işlemciler kötü değil. Hayır bu sorun laptop işlemcilerinde yok. Genişletmek için tıkla... Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #36 Emrecopur dedi: Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır yok sadece masaüstü sorunlu. Laptop tarafında sorun yok.
Emrecopur dedi: Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır yok sadece masaüstü sorunlu. Laptop tarafında sorun yok.
Üzgün_adam Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #37 Emrecopur dedi: Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Tmm ben @Zipik Hocamın önerdiğini alıcam 32 gb ram de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyodum onuda öğrendim. @Zipik @YüzbaşıJohnPrice @Emrecopur Abi bu zipik abinin önerdiğinin ekranı %100 rgb mi yoksa %62.5 mi?
Emrecopur dedi: Ben bütün işlemciler de var diye biliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Tmm ben @Zipik Hocamın önerdiğini alıcam 32 gb ram de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyodum onuda öğrendim. @Zipik @YüzbaşıJohnPrice @Emrecopur Abi bu zipik abinin önerdiğinin ekranı %100 rgb mi yoksa %62.5 mi?
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.456 Çözümler 33 2 Ekim 2024 #38 Üzgün_adam dedi: Tamam ben @Zipik hocamın önerdiğini alacağım 32 GB RAM de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyordum onu da öğrendim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam kullandıkça detayları düşüncelerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
Üzgün_adam dedi: Tamam ben @Zipik hocamın önerdiğini alacağım 32 GB RAM de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyordum onu da öğrendim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam kullandıkça detayları düşüncelerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #39 Üzgün_adam dedi: Tmm ben @Zipik Hocamın önerdiğini alıcam 32 gb ram de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyodum onuda öğrendim. @Zipik @YüzbaşıJohnPrice @Emrecopur Abi bu zipik abinin önerdiğinin ekranı %100 rgb mi yoksa %62.5 mi? Genişletmek için tıkla... 100 sRGB.
Üzgün_adam dedi: Tmm ben @Zipik Hocamın önerdiğini alıcam 32 gb ram de var hem güzel tek işlemcisini bilmiyodum onuda öğrendim. @Zipik @YüzbaşıJohnPrice @Emrecopur Abi bu zipik abinin önerdiğinin ekranı %100 rgb mi yoksa %62.5 mi? Genişletmek için tıkla... 100 sRGB.
Üzgün_adam Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #40 YüzbaşıJohnPrice dedi: 100 sRGB. Genişletmek için tıkla... TMm daha iyi tşk Emrecopur dedi: Güle güle kullanın hocam kullandıkça detayları düşüncelerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: 100 sRGB. Genişletmek için tıkla... TMm daha iyi tşk Emrecopur dedi: Güle güle kullanın hocam kullandıkça detayları düşüncelerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tamam.