Intel HX serisi işlemciye sahipseniz Omen Gaming Hub üzerinden UV yapabiliyorsunuz. Benim cihazımda -0,150'ye kadar stabilite sorunları yaşanmadı.Merhaba 1 ay önce aldığım HP Victus 16 laptopuma undervolting yapmak istiyorum, önerebileceğiniz bir undervolting değeri var mıdır?
şimdilik -0,100 kullanıyorum aralarında nasıl bir fark var? -0,150 olarak değiştirmeye değer mi?Intel HX serisi işlemciye sahipseniz Omen Gaming Hub üzerinden UV yapabiliyorsunuz. Benim cihazımda -0,150'ye kadar stabilite sorunları yaşanmadı.
Eki Görüntüle 2274494
Ben performans testleri yaptığımda -100 en idealiydi. -200'de bir ara mavi ekran hatası aldım![]()
Ben genellikle CPU frekans sabitliğine dikkat ediyorum. Yani sabit olarak belirli bir GHz'da kalması benim için daha önemli. Bu sabitliği de söylediğim -100 değerinde aldım.
Pek oyun oynamam. 2-3 el CS:GO atar çıkarım. Oyun oynarken CS:GO'da 77 derece sıcaklık ve sabit 130 FPS alıyorum. Lakin ekran 2K (27 inç), 1080 Full HD değil. O yüzden 130 FPS ve 77 derece sıcaklık çok iyi.
İşlemci: 14500HX (Sizlerde hangisi olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.)
Örneğin oyun diyorsanız 90 gördüğü oldu ama hemen düştü. Drop nedeniyle değil. 44 kişilik CS:GO sunucusu olup da herkese bir anda sis falan attığında(Bendeki RTX 4060)
Hayatımda o kadar laptop aldım. İlk defa bu kadar serin çalışan bir laptop görüyorum. Victus gerçekten malzeme kalitesi iğrenç ama bir o kadar serin çalışan bir laptop. En azından bendeki öyle![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.