Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #11 Evet yazı yazılmıyorsa en son attığım videoya bak.
ibrahim1pls Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #12 Einstein dedi: Evet yazı yazılmıyorsa en son attığım videoya bak. Genişletmek için tıkla... En altta "Press any key to exit" yazıyor yani neye bassam çıkıyor. Ayrıca attoğın videoyu izledim ne yaptıysa aynısını tekrar yaptım. Olmadı
Einstein dedi: Evet yazı yazılmıyorsa en son attığım videoya bak. Genişletmek için tıkla... En altta "Press any key to exit" yazıyor yani neye bassam çıkıyor. Ayrıca attoğın videoyu izledim ne yaptıysa aynısını tekrar yaptım. Olmadı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #13 BIOS'tan boot kısmına gel USB'nin üstüne gel F6 ile UEFI boot orderın altına al F10 bas kaydet tekrar dene.
BIOS'tan boot kısmına gel USB'nin üstüne gel F6 ile UEFI boot orderın altına al F10 bas kaydet tekrar dene.
ibrahim1pls Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #14 Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmına gel USB'nin üstüne gel F6 ile UEFI boot orderın altına al F10 bas kaydet tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Denedim tekrar olmadı. Bu arada flash bellek ile bi sıkıntı olabilir mi? Eğer olabilirse tekrar flash a Windows yükleyip deneyim
Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmına gel USB'nin üstüne gel F6 ile UEFI boot orderın altına al F10 bas kaydet tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Denedim tekrar olmadı. Bu arada flash bellek ile bi sıkıntı olabilir mi? Eğer olabilirse tekrar flash a Windows yükleyip deneyim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #15 Hocam Rufus ile Windows'u yazarken ekran görüntüsü at yardımcı olayım.
ibrahim1pls Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #16 Einstein dedi: Hocam Rufus ile Windows'u yazarken ekran görüntüsü at yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama şuan yapamam yaptığımda atarım. Teşekkürler aleksmc dedi: Yanlis formatli. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi tam olarak açıklar mısınız? Nasıl Çözeceğim dediğinize göre Son düzenleme: 16 Mayıs 2024
Einstein dedi: Hocam Rufus ile Windows'u yazarken ekran görüntüsü at yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama şuan yapamam yaptığımda atarım. Teşekkürler aleksmc dedi: Yanlis formatli. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi tam olarak açıklar mısınız? Nasıl Çözeceğim dediğinize göre
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #17 Yanlış yazmışsın Windows'u USB'ye diyor.