HP Victus 16 laptopta çok az BIOS ayarı var

kagent263

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600H 6C 12T || RTX 3060 Mobile || 8GB 3200MHz || 512 GB NVMe
HP Victus 16 yeni aldığım dizüstü bilgisayar şu an FreeDOS. BIOS'a girdiğimde çok az ayar var normal bir BIOS gibi değil. FreeDOS olmsından mı kaynaklanıyor?

Sadece resimlerdeki gibi ayarlar var, donanıma hiç dokunan bir şey yok. 2006'lı GT210 bilgisayarımda bile birçok şeyi kontrol edebiliyordum.

Bir de BIOS'dayken FN tuşuna basınca 3 saniyeliğine alarm benzeri bir ses geliyor normal mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 428
  • image.jpg
    147,8 KB · Görüntüleme: 221
  • image.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 209
  • image.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı cihazdan bende de var. Windows 10 Home kurulu. BIOS bende de aynı. HP Support Assistant programında sürücü yazılımı güncellemesi de gözükmüyor, yani böyle sanırım. Ve evet, o tuşa basınca bende de öyle bir ses geliyor. Normal sanırım ama o kadar yüksek çıkıyor ki ilk olduğunda dumura uğramıştım noluyoruz diye

Konuyu değiştirmek gibi olacak ama bende bir iki soru soracaktım. Cihazı ilk çalıştırdığında senin bilgisayarında da 2-3 saniyeliğine coil whine tarzı bir cızırtı geliyor mu? Ayrıca touchpad'inde hafif bir boşluk var mı? Çevremde karşılaştırabileceğim aynı cihazdan başka bulamadım da.

Aynı sorunlar bende de var. Çok dert edilecek şeyler değil bana kalırsa. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…