yasiralper Femtopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Laptopum HP Victus 16 Windows 10 kurulumunu yaptım bilgisayarda Wi-Fi ses ve touchpad çalışmıyor sorun nedir? Yardım edin.
Laptopum HP Victus 16 Windows 10 kurulumunu yaptım bilgisayarda Wi-Fi ses ve touchpad çalışmıyor sorun nedir? Yardım edin.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 Sürücüleri kurdun mu? Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme Resmi HP Destek web sitesinden HP dizüstü bilgisayarlarınız için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com
Sürücüleri kurdun mu? Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme Resmi HP Destek web sitesinden HP dizüstü bilgisayarlarınız için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.102 Çözümler 49 Yer Ankara 12 Kasım 2024 #3 Hocam Victus'ların Windows 10 ile sürücü desteği konusunda problemli olduğu söyleniyordu, Victus kullanıyorsanız Windows 11'i tavsiye ederim.
Hocam Victus'ların Windows 10 ile sürücü desteği konusunda problemli olduğu söyleniyordu, Victus kullanıyorsanız Windows 11'i tavsiye ederim.
taleNt Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 Driverlerin güncel olduğunu kontrol edin. Eğer Windows güncellemeleri tamamlanmadıysa tamamlanmasını bekleyin. Yok bittiyse sürücüleri manuel olarak kurmayı deneyin
Driverlerin güncel olduğunu kontrol edin. Eğer Windows güncellemeleri tamamlanmadıysa tamamlanmasını bekleyin. Yok bittiyse sürücüleri manuel olarak kurmayı deneyin
yasiralper Femtopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 Mordo RS dedi: Sürücüleri kurdun mu? Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme Resmi HP Destek web sitesinden HP dizüstü bilgisayarlarınız için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com Genişletmek için tıkla... Hocam internete erişimim yok Wi-Fi gözükmüyor.
Mordo RS dedi: Sürücüleri kurdun mu? Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme Resmi HP Destek web sitesinden HP dizüstü bilgisayarlarınız için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com Genişletmek için tıkla... Hocam internete erişimim yok Wi-Fi gözükmüyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 yasiralper dedi: Hocam internete erişimim yok Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet veya telefonunu usb ile bağlayıp usb internet paylaşımını aç öyle kur driverları.
yasiralper dedi: Hocam internete erişimim yok Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet veya telefonunu usb ile bağlayıp usb internet paylaşımını aç öyle kur driverları.