Emirhan Öztaş Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Windows 11 Pro'yu kendim kurdum. Bazı hatalar var mesela; - YouTube veya benzeri video izlerken tekleyebiliyor. -Bazen donuyor. -Kilit ekranında bazen takılıyor vb. tuhaf hatalar verebiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Windows 11 Pro'yu kendim kurdum. Bazı hatalar var mesela; - YouTube veya benzeri video izlerken tekleyebiliyor. -Bazen donuyor. -Kilit ekranında bazen takılıyor vb. tuhaf hatalar verebiyor.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Kurulumu yeni yaptıysanız Windows güncellemesi veya Defender antivirüs taraması yapıyor olabilir. Normal kullanıma engel olacak kadar kasıyorsa bunları geçici veya kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Ayrıca driver'ları yüklemeyi unutmayın.
Kurulumu yeni yaptıysanız Windows güncellemesi veya Defender antivirüs taraması yapıyor olabilir. Normal kullanıma engel olacak kadar kasıyorsa bunları geçici veya kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Ayrıca driver'ları yüklemeyi unutmayın.