HP Victus 16 mikrofon sesi karşıya gitmiyor

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HP Victus bilgisayarıma mikrofon testi yaptığımda kendi sesimi duyuyorum ama Skype ve Discord da sesim karşıya gitmiyor. Driverlarda yüklü ama anlamıyorum. Neden hala böyle oluyor? PC'yi alalı 1 hafta olmadı.

Ben de victus kullanıcısıyım. Sistemin mikrofonunu Amd adrenalin programından yönetiyorum ben. Bir de eğer nvidia kayıt ayarlarından mikrofonunun sesini kapattıysan o bile etki edebilir.

AMD yönetiyor derken kastım buydu. Oyun mikrofonunu aygıt olarak almıyor AMD mikrofonunu aygıt olarak görüyor. Windows giriş cihazları testinde çalışıyorsa mikrofonunuzda sorun yok demektir.
1704746762519.png

Baktım sizinki gibi aynı hocam.

Bilgisayarı ilk kurduğumda çalışıyordu sonrasında Windows 10'a geçip tekrardan Windows 11 kurdum böyle bir sorun oluşmaya başladı.

Baktım sizinki gibi aynı hocam.

Bilgisayarı ilk kurduğumda çalışıyordu sonrasında Windows 10'a geçip tekrardan Windows 11 kurdum böyle bir sorun oluşmaya başladı.

Hocam bayağı olmuş ama çözüm bulabildiniz mi? Bende de ses karşıya gitmiyor ve örneğin DC'de bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı