Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.757 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar temizlikten geleli 2 gün oldu ve Minecraft'ta 95 dereceyi gördü. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #2 Hocam yerden yüksekte bir yere koyun laptopu mesela bir kitabın üstüne bir laptop soğutucusunun üstüne öyle deneyin bir de.
Hocam yerden yüksekte bir yere koyun laptopu mesela bir kitabın üstüne bir laptop soğutucusunun üstüne öyle deneyin bir de.
atakepsilon007 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Önceden kaç civarlarındaydı?
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 6 Temmuz 2024 #4 Lskow dedi: Arkadaşlar temizlikten geleli 2 gün oldu ve Minecraft'ta 95 dereceyi gördü. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir.
Lskow dedi: Arkadaşlar temizlikten geleli 2 gün oldu ve Minecraft'ta 95 dereceyi gördü. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.757 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Gutierrez dedi: Hocam yerden yüksekte bir yere koyun laptopu mesela bir kitabın üstüne bir laptop soğutucusunun üstüne öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Zaten koydum. OutemuX dedi: Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor.
Gutierrez dedi: Hocam yerden yüksekte bir yere koyun laptopu mesela bir kitabın üstüne bir laptop soğutucusunun üstüne öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Zaten koydum. OutemuX dedi: Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #6 Lskow dedi: Zaten koydum. Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok sürmüş olabilirler termal macunu.
Lskow dedi: Zaten koydum. Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok sürmüş olabilirler termal macunu.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Temmuz 2024 #7 Lskow dedi: Zaten koydum. Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor. Genişletmek için tıkla... Sessiz modda olabilir.
Lskow dedi: Zaten koydum. Sürülmüş. Ve 95 derece hiç fan sesi bile gelmiyor. Az geliyor. Genişletmek için tıkla... Sessiz modda olabilir.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.757 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 Sadece minecraftta 95 derece görüyor. Valorant 75 70 arası. OutemuX dedi: Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan önce de oluyordu temizlikten önce.
Sadece minecraftta 95 derece görüyor. Valorant 75 70 arası. OutemuX dedi: Termal macun sürülmemiş olabilir hocam. Ya da fanlar doğru bağlanmamış/bağlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan önce de oluyordu temizlikten önce.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Temmuz 2024 #9 Lskow dedi: Sadece Minecraft'ta 95 derece görüyor. Valorant 75 70 arası. Bundan önce de oluyordu temizlikten önce. Genişletmek için tıkla... Fanlar sessiz moddadır.
Lskow dedi: Sadece Minecraft'ta 95 derece görüyor. Valorant 75 70 arası. Bundan önce de oluyordu temizlikten önce. Genişletmek için tıkla... Fanlar sessiz moddadır.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.757 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #10 793692 dedi: Fanlar sessiz moddadır. Genişletmek için tıkla... Otomatikte hocam.