HP Victus 16 monitöründe oluşan parlak nokta yayılır mı?

Kadosan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün laptopu kullanırken altta çok ufak beyaz bir parlak nokta olduğunu fark ettim. Bu parlak noktanın yayılma gibi bir durumu oluyor mu? Çünkü eğer böyle kalacaksa garantiye göndermek ile hiç uğraşmak istemiyorum çünkü çok ufak hiç rahatsız etmiyor. Gerçi garanti kabul eder mi onu da bilmiyorum çünkü birkaç gün önce laptop sırt çantamın içindeyken çanta sandalyeden yere düşmüştü. O düşmeden kaynaklanmış olabilir mi sizce? Bu arada laptop HP Victus 16-S0011NT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını ben de şimdi ölü piksel testi yaparken fark ettim. Normalde hiçbir şekilde fark edemiyorum ama tek renkli sayfada fark ediliyor. Ben de emin olamadım garanti kapsamına girer mi girmez mi, garantiye girse bile göndermeli miyim emin değilim

Dosya Ekleri

• 20241129_010616.jpg
    309,6 KB · Görüntüleme: 29
Kanka direkt ölü piksel bu, eğer garantiye yollarsanız firmanın insiyatifine göre bir işlem yapılır, IPS panellerin belli bir oranda ölü piksel durumu söz konusu ve bazı firmalar bu aralıktaysa işlem yapmıyor, 14 günü geçmediyse alalı aldığın firmayla iletişime geç yoksa şansını denersin, bazı firmalar garanti kapsamında tutuyor ama bazı (Acer) firmalar sokmuyor garanti kapsamına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…