HP Victus 16 nasıldır?

kozalak000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop arayışındaydım. Bugün Vatan Bilgisayar'da stok sonu olan bir ürüne denk geldim. Fiyatı cazip geldi aldım. Akşam evde kullanıyorum. Sadece ekran kartı 6 GB'mış ona üzüldüm. 3060'lar 12 diye biliyordum bu fiyata değer mi ürün?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata 3060 alınmaz bence.

Laptoplarda 3060 6 GB VRAM'e sahip bu normal bir durum. Bence o bütçenin biraz üstüne konularak 4060'lı bir laptop alınabilir.
HP Victus'un paneli kötü, renk doğruluğu yanlış. Bu laptop biraz ısınıyor ama UV yaparsanız sorun çözülür.

UV yapma ne oluyor kral?

Bende var soğutma sistemi çöp hiç ilgilenme bence git Dell filan al. Sonra pişman olursun.
Soğutma sistemi en iyi olan oyuncu laptoplarından biridir, kendim de 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha yeni yeni termal değişimi istediğini hissettiğimden termal değiştireceğim o kadar.

Soğutma sistemi en iyi olan oyuncu laptoplarından biridir, kendim de 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha yeni yeni termal değişimi istediğini hissettiğimden termal değiştireceğim o kadar.

Kral bende fanlar devreye dahi girmiyor neredeyse. Yük altına alıyorum PC'yi yine aynı. 85 derecede az bir şey çalışıyor. Böyle soğutma sistemi olmaz. 1-2 haftaya bakıma göndereceğim o zamanda söyleyeceğim zaten. Sende olmamış olabilir ama birkaç arkadaşta daha var. Victus'larda kronik bir sorun ısınma sorunu.

3 - 4 ay oldu Victus 16 alalı. Memnunum. Isınma konusuna gelirsek aman aman bir ısınma söz konusu değil.

Hiç yaşamadım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 - 4 ay oldu Victus 16 alalı. Özellikler zaten aşağıda yazıyor. Memnunum. Isınma konusuna gelirsek aman aman bir ısınma söz konusu değil.

Bir tek bende ısınıyor herhalde o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…