A atcnn_01 Megapat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 4 Aralık 2024 #11 imgenius dedi: Bilgisayarinizdan Omen Gaming Hub'u tamamen silip, Bu surumu yukler misiniz? Link guvenlik testi, iciniz rahat olsun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bu sürümde de aynı sorun var. Battlefield 2042 testi yaptım ısınmadığı halde yine kendini 35 Watt a limitliyor.
imgenius dedi: Bilgisayarinizdan Omen Gaming Hub'u tamamen silip, Bu surumu yukler misiniz? Link guvenlik testi, iciniz rahat olsun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bu sürümde de aynı sorun var. Battlefield 2042 testi yaptım ısınmadığı halde yine kendini 35 Watt a limitliyor.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #12 atcnn_01 dedi: Maalesef hocam bu sürümde de aynı sorun var. Battlefield 2042 testi yaptım ısınmadığı halde yine kendini 35 Watt a limitliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi?
atcnn_01 dedi: Maalesef hocam bu sürümde de aynı sorun var. Battlefield 2042 testi yaptım ısınmadığı halde yine kendini 35 Watt a limitliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi?
A atcnn_01 Megapat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 2 Ağustos 2025 #13 UruxUs dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hala aynı