HP Victus 16 R0009NT vs ASUS TUF Gaming A15

Bütçe
36669

Akarulez

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070S
R5 7500F
16*2GB CORSAIR DDR5
1TB NVME
Dell G2724D
Meslek
Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı

Bu ikisi arasında kaldım. 60 FPS locked oyunlar oynadığım için panel kalitesi (G-SYNC) ve MUX Switch, fiyatı daha uygun olması gibi sebeplerden ötürü aklım ASUS'a kayıyor. Ancak donanım konusunda HP Victus çok daha önde gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? 60 FPS oyunları 60 gibi hissedebileceğim cihaz benim için öncelikli. Daha uygun cihazlar varsa onların önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteklerinize TUF uyuyor ama tercihim Victus olurdu.
TUF'lar hakkında aşağı yukarı incelemeler olduğundan sıcaklık değerlerini falan tahmin edebiliyorum ancak Victus'un bu modeli hakkında hiçbir şey yok ortada. Bu senenin Victus'larının soğutmaları, kasa kalitesi falan nasıldır? MUX olmaması çok bir fark yaratır mı?

Marka algısı, 12. nesil işlemci, %45 NTSC panel, DDR4 RAM, 180 watt adaptör. Bunların her birisi düşünüldüğünde cihazın gereğinden çok daha pahalı olduğunu anlayabilirsiniz.

Bence TUF'u almak daha mantıklı aradaki 10 bin TL farkına degmez.

Bence TUF'u almak daha mantıklı aradaki 10 bin TL farkına degmez.
İlk attığımda TUF 31'di, Victus 36700'dü. Şu anda gerçekten de değmez ve ben zamanında sipariş vermediğim için (buradan önerileri beklediğim için) TUF'u sipariş geçmek zorunda kaldım. İyi oldu ama peşin fiyatına 6 taksit de yapabildim, Victus'ta o da yoktu ve peşin ödemek istemiyorum.

Fiyat farkı çok fazla bu yüzden ben ASUS'u tercih ederdim. Beklentilerinizi karşılayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…