Bu ikisi arasında kaldım. 60 FPS locked oyunlar oynadığım için panel kalitesi (G-SYNC) ve MUX Switch, fiyatı daha uygun olması gibi sebeplerden ötürü aklım ASUS'a kayıyor. Ancak donanım konusunda HP Victus çok daha önde gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? 60 FPS oyunları 60 gibi hissedebileceğim cihaz benim için öncelikli. Daha uygun cihazlar varsa onların önerilerine de açığım.
Excalibur G870 Gaming Laptop, üstün performansı ve yenilikçi tasarımıyla oyun deneyiminizi zirveye taşıyor. Güçlü donanımıyla zorlu oyunların kazanı siz olun!
www.casper.com.tr
bunu da düşünebilirsin ben bunu sipariş ettim kargo bekliyorum.
TUF'lar hakkında aşağı yukarı incelemeler olduğundan sıcaklık değerlerini falan tahmin edebiliyorum ancak Victus'un bu modeli hakkında hiçbir şey yok ortada. Bu senenin Victus'larının soğutmaları, kasa kalitesi falan nasıldır? MUX olmaması çok bir fark yaratır mı?
Excalibur G870 Gaming Laptop, üstün performansı ve yenilikçi tasarımıyla oyun deneyiminizi zirveye taşıyor. Güçlü donanımıyla zorlu oyunların kazanı siz olun!
www.casper.com.tr
Bunu da düşünebilirsin ben bunu sipariş ettim kargo bekliyorum.
Marka algısı, 12. nesil işlemci, %45 NTSC panel, DDR4 RAM, 180 watt adaptör. Bunların her birisi düşünüldüğünde cihazın gereğinden çok daha pahalı olduğunu anlayabilirsiniz.
İlk attığımda TUF 31'di, Victus 36700'dü. Şu anda gerçekten de değmez ve ben zamanında sipariş vermediğim için (buradan önerileri beklediğim için) TUF'u sipariş geçmek zorunda kaldım. İyi oldu ama peşin fiyatına 6 taksit de yapabildim, Victus'ta o da yoktu ve peşin ödemek istemiyorum.