Ben geldiğimde rozet olayını bile bilmiyordum, evet Ege hocam iyidir. Rozet bi anda geldi bilmiyorum, ben sadece öneri yaparım öyle çok bir bilgim yok. O 4060 Acer fiyatını hak ediyor. Neden hak ediyor?
Panel
100 SRGB
3 ms
165 HZ
Kasa
Victus'dan üstün
TUF'dan geri
Donanım
TUF'dan üstün
Victus'dan geride
Bundan dolayı önerdim, gayet de iyi önermişim.
Hocam bende bir şey bekliyordum Monster deyince bitti Monster günden güne ilerlemiyor anca yerinde sayıyor Abra 20.2 ile 17.3 arasındaki 2 derecelik farkı diyorsanız evet 99 derece iken 97 olması evet fark.
Afedersin de sen ne anlarsın ki? Isınan sisteme kötü diyen birisisin. Throttle olmasından binkat iyidir ısınması. Daha neyin doğru olduğunu bilmiyorsun.
Affedersin de sen ne anlarsın ki? Isınan sisteme kötü diyen birisisin. Throttle olmasından binkat iyidir ısınması. Daha neyin doğru olduğunu bilmiyorsun.
Isınmadan hiçbir bilgisayar çöp olmaz yalnız. Nasıl bir cahiliyet içindesiniz bilmiyorum ki. Isınmadan pert olmuş bir tane günümüz dizüstü bilgisayarı göster özür dileyeceğim.
Isınmadan hiçbir bilgisayar çöp olmaz yalnız. Nasıl bir cahiliyet içindesiniz bilmiyorum ki. Isınmadan pert olmuş bir tane günümüz dizüstü bilgisayarı göster özür dileyeceğim.
Allah akıl fikir versin. HP Victus ortalama Throttle sonucu için Astiva'nın profiline bakın. Kaldırmadıysa malum moderatör Throttle bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu arada kendisi de Throttle yok diyordu. Deli gibi Throttle çıktı haberiniz olsun.
Demek ısınmadan güç kısıldığını biliyorsun. Buna Thermal Throttle deniyor. Ama tek tipi yok Throttle'ın işte. Bilmediğin daha milyon tane Throttle var ve sen şu an cahil cahil konuşuyorsun. Hala Throttle yok diyorsun. Bak ben İ9 13950HX kullanıcısıyım. Sistemim MSI olmasına rağmen DRAM RAPL yiyorum. Tabi MSI aldığım için BIOS açık, bu sayede direkt girdim ilgili Throttle'ları güzelce hallettim. O bahsi geçen işlemci oyunda tam güçle Throttle dahi olmadan 81 derecede çalışıyor. Şimdi bu durumda bence senin kafanı yorman gereken şeyler var.
Her konu da ölümüne HP savunan kişi millete fanboy diyor, kanıt sunulunca fanboy diye millete salıyor. Yazık, umarım mesajlar silinmez de nasıl perte çıktığını öneri yaptığın insanlar da görür Ben TUF konusunda haksızım, sen her konuda haksızsın.