HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

TUF kullanıyorsan memnun musun?
Hocam ben kullanıyorum ve memnunum. Fanboy gibi anlaşılmak istemem ama bana kalırsa 35 bin bandında en optimum cihaz bu. Yurtdışında da böyle düşünen kişiler var. Ben de almadan önce çok farklı cihazlara, incelemelere baktım. Kasa kalitesi, ekran kalitesi, bataryası, touchpadi, multimedya tuşları vb. özellikleri ile daha cihazların önüne geçiyor. Sıcaklıkğa bağlı bir performans düşüşü de ben yaşamadım. Evet en soğuk cihaz olmayabilir ama tüm bunlar ve fiyatı göz önünde tutulduğunda iyi bir cihaz oluyor.

ASUS'un rezil olduğu seridir. Bd prochot throttle bile var. Hiç gerek yok.

Dediginiz şey oyun oynarken falan problem yapiyor mu cogu kisi memnun galiba TUF'dan.

Her serinin bir eksisi var victusa da ekranı sallanıyor falan diyorlar uğraşmadan TUF mu alsam diye düşündüm TUF kotu diyen de var kararsiz kaldim. Aslinda nitro 16 baktiğim kadariyla yeni kasayla sorunsuz gibi duruyor ama o da yeni bir ürün olduğundan çok bilgi bulamadım bilmediğim bir problemi çıkar vs. Diye çekindim.

Victus'lar da ekran salllanma probleminin abartıldığını düşünüyorum.

Dilediğinizi alın. Ben çekiliyorum siz karar verin.

Bende de HP vardı Pavilion. Ekranı büküyordum adeta. Çantada taşına taşına paneli kırıldı. Üfleyince de sallanıyordu dendiği gibi.

Ekran bükülmesi çoğu ekran da var sadece Victus'ta değil. Haklı olabilirsiniz ama geçen tamirci bir arkadaşım Pavilion ekranı sökerken kırmış yeni ekran aldı zarar etti.
Bende kullanıyorum Victus ve hiç o kadar sallandığını görmedim üstünde kullandığım masa kendi bile ayakta duramıyor ama sallanma hissetmiyorum dizimin üstünde vs. Rahat kullanılıyor. Belli modellerde olabilir.

Hocam ekran sallanma abartılıyor giriş seviyesi her bilgisayarda var bu Acer diyorlar ama incelemede gördüm daha beter slime gibi ekranı var deli gibi sallanıyor gelişmiş modellerde tabii bunlar olmaz bence 50 bin lirası olanda gitsin Lenovo MSI falan alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…