A Arda4884 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Aldıgım cihazda MUX Switch olup olmadığını nasıl öğreneceğim ya da varsa nasıl açacağım? Konu hakkında yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2024
Aldıgım cihazda MUX Switch olup olmadığını nasıl öğreneceğim ya da varsa nasıl açacağım? Konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Şubat 2024 #2 Evet var, Omen Gaming Hub'dan discreate moda alin. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS A Arda4884 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Evet var, Omen Gaming Hub'dan discreate moda alin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Peki laptop için herhangi bir zarari var mı? Bu model için herhangi indirmem gereken bir uygula vs performans artısı için herhangi yapmam gereken başka şeyler var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Evet var, Omen Gaming Hub'dan discreate moda alin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Peki laptop için herhangi bir zarari var mı? Bu model için herhangi indirmem gereken bir uygula vs performans artısı için herhangi yapmam gereken başka şeyler var mıdır acaba?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Şubat 2024 #4 @Arda4884 Omen Gaming Hub yeterli, zararı yok sadece pili tüketir. Artı 0 Eksi
KS KS A Arda4884 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #5 Artoria Pendragon dedi: @Arda4884 Omen Gaming Hub yeterli, zararı yok sadece pili tüketir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekür ederim dostum Pille de harhangi bir derdim yok şarjda takılı şekilde oynuyorum zaten. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: @Arda4884 Omen Gaming Hub yeterli, zararı yok sadece pili tüketir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekür ederim dostum Pille de harhangi bir derdim yok şarjda takılı şekilde oynuyorum zaten.