HP Victus 16 R0047NT alınır mı?

Senin attığın Victus ile aralarında çok fark var, bunda sadece ekran kartı farkı var. İyi bir örnek değil.

Benim söylediğim arada 8K fiyat var değer mi diye kendisinin bir düşünmesini istedim sadece yoksa 4050 daha iyi olduğunu ben de biliyorum.

Adamın attığı cihaz kazık zaten, 30'a 4050 almalı 33'a 4060 almalı.

Kardeşim o zaman 16 RAM 1 TB SSD ve 4060 bir laptopu 33K ya at bana lütfen 35 bin TL'ye 4060'lar var siz piyasayi görmüyorsunuz herhalde?

Ne farkı kaldı acaba? SSD ekledikten sonra 34K bandına çıktı zaten ve evet 1 ay boyunca en iyisini bulabilmek için her bilgisayara baktım ve ayrıca zaten ben bilgisayarı açtırıpta SSD eklemek isteseydim bir sürü model vardi.

Bütçe arttır o zaman? Ayrıca o bilgisayarı her türlü açacaksın zaten. Hem düşük bütçe de iyi cihaz istiyorsun hem beğenmemezlik yapıyorsun kardeşim.

Bütçe arttır o zaman? Ayrıca o bilgisayarı her türlü açacaksın zaten. Hem düşük bütçe de iyi cihaz istiyorsun hem beğenmemezlik yapıyorsun kardeşim.

Düşük bütçe? Attığın bilgisayar küçük bir bütçe ise şu an alsana kendine? Benim butcemde ki en iyi bilgisayari zaten yazdım ve gösterdim MUX Switch 4050 16 RAM 5200MHz 1 TB SSD. Ve neden bilgisayari açma gereksinimi duyayım acaba çok merak ediyorum.

Bütçen giriş seviyesi farkında mısın? Orta segment bile alamıyorsun adam gibi. Ve 6 ay sonra o bilgisayarı istemesen de açacaksın 100 derece de yanmak istemiyorsan.

1200 dolar ile üst segment aldığını mı sanıyorsun

Doların kaç TL oldugunuda unutuyorsun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…