Giriş seviyesi ucuz bir ürün mükemmel olmayacak ancak iş görür. zaten iki seçeneğiniz var Acer-HP. HP bildiğim kadarıyla sürücü konusunda biraz baş ağrıtıyor forumdan insanlardan öneri almanız gerekebilir ne kuracağınızla ilgili bunun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hayırlı olsun şimdiden.
Giriş seviyesi ucuz bir ürün mükemmel olmayacak ancak iş görür. zaten iki seçeneğiniz var Acer-HP. HP bildiğim kadarıyla sürücü konusunda biraz baş ağrıtıyor forumdan insanlardan öneri almanız gerekebilir ne kuracağınızla ilgili bunun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hayırlı olsun şimdiden.
Giriş seviyesi ucuz bir ürün mükemmel olmayacak ancak iş görür. Zaten iki seçeneğiniz var Acer-HP. HP bildiğim kadarıyla sürücü konusunda biraz baş ağrıtıyor forumdan insanlardan öneri almanız gerekebilir ne kuracağınızla ilgili bunun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hayırlı olsun şimdiden.
Kasası giriş seviye. Donanımı giriş seviye değil. Güçlü donanımı. Zaten 4050'li laptoplar bu fiyatlarda. Acer'in 4050 muc Switch+ 140 wattlik laptopu bilr MediaMarkt'ta 31bin TL.
Kasası giriş seviye. Donanımı giriş seviye değil. Güçlü donanımı. Zaten 4050'li laptoplar bu fiyatlarda. Acer'in 4050 muc Switch+ 140 wattlik laptopu bilr MediaMarkt'ta 31bin TL.
Size göre olmayabilir ancak 4050 giriş seviyesi bir ekran kartıdır. Bu ürünler ucuz ürünlerdir inlaki eksikleri kusurları olacaktır. Teknoloji elbet şans işidir ama örneğin bir Nitro Helios olamaz ya da Victus Omen gibi.
Size göre olmayabilir ancak 4050 giriş seviyesi bir ekran kartıdır. Bu ürünler ucuz ürünlerdir inlaki eksikleri kusurları olacaktır. Teknoloji elbet şans işidir ama örneğin bir Nitro Helios olamaz ya da Victus Omen gibi.
Tabiki bir soğutma ve kasa kalitesi Helios ve Omen gibi olamaz. 4050 giriş seviye orası kisiden kisiye gore insanlarin ne oynadiğini gore değişir. Nitroda ucuz hocam hatta atayim. 140 Watt + Mux olmasina rağmen Victus daha pahalı.
Nitro AN515-58/ Core I5-12500H İÅlemci/ 16GB Ram/ 512GB SSD/ RTX™ 4050/ 15.6"/ W11 Gaming Laptop fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Hocam 4050 3050 gibi 4000 sersinin giriş seviye kartı hocam ondan bahsediyor. Kötü demiyor cihaza. Herhangi kronik veya rahatsız edici problemi yok Victusların.