HP Victus 16 R0057NT alınır mı?

Bütçe
32000
Hâlihazırda nakit bir bütçem yok, kredi kartı ile alacağım, maksimum limit de bu

3050 sorunu nedir beni aydınlatabilir misiniz ? çoğu konuda gördüm 3050 olduğu için alınmaz mesajlarını.
Bu fiyata çok daha iyi ekran kartları alabilirsiniz 3050 çok düşük bir kart ayrıca EFT/Havale yapabilirsiniz.

Hâlihazırda nakit bir bütçem yok, kredi kartı ile alacağım, maksimum limit de bu

3050 sorunu nedir beni aydınlatabilir misiniz? Çoğu konuda gördüm 3050 olduğu için alınmaz mesajlarını.

Yetmiyor 4 GB VRAM DLSS3 desteği yok frame generation yok.

3050 sorunu nedir beni aydınlatabilir misiniz ? çoğu konuda gördüm 3050 olduğu için alınmaz mesajlarını.
Önerilerinize baktım hocam, aralarında bana en iyi gelen sonuncusuydu. Malum Victus serisinde 2. SSD için yer bulunmuyor diye biliyorum ve 512 yetersiz kalıyor benim gözümde, önerileriniz için teşekkür ederim

Siz bilirsiniz hocam.

Bu fiyata çok daha iyi ekran kartları alabilirsiniz 3050 çok düşük bir kart ayrıca EFT/Havale yapabilirsiniz.
Bütçe bir tık daha esnetilebilir, Acer Nitro dışında öneriniz nedir ?

Hocam esneyebilir bir tık daha ama sadece Victus değil, sizin önerilerinizi de çok merak ediyorum

Hocam attığım 4060 laptop daha iyi ayrıca beyaz renkli olanı çok leke tutuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…