HP Victus 16 R0058NT vs MSI Thin GF63

Sence laptoplarda böyle bir karşılaştılar mümkün mü? Hadi masaüstünde anladımda laptopla bir çok değişik etmen oluyor ve ryzen olan daha az performans veriyor.

Sence laptoplarda böyle bir karşılaştılar mümkün mü? Hadi masaüstünde anladımda laptopla birçok değişik etmen oluyor ve Ryzen olan daha az performans veriyor.

Hocam farklı model veya farklı donanımlı laptop atmadım. Dolayısıyla doğrudan işlemciyi karşılaştırmak neden mümkün olmasın?

Hocam farklı model veya farklı donanımlı laptop atmadım. Dolayısıyla doğrudan işlemciyi karşılaştırmak neden mümkün olmasın?
Olmaz çünkü anakartlar farklı soğutmalar farklı limitler farklı ve technopattan biri bunun rehberini yapmıştı intel olan daha iyi performans veriyor.

Model farklıymış pardon.

Olmaz çünkü anakartlar farklı soğutmalar farklı limitler farklı ve Technopat'tan biri bunun rehberini yapmıştı Intel olan daha iyi performans veriyor.

Anladım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…