HP Victus 16 R1 serisi Hall sensör sorunu yaşayan var mı?

fwCas

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R-1057NT I5 14500HX RTX 4060 16 GB DDR5 RAM 1TB SSD
Bugün HP Victus 16 r-1057NT model laptopu sipariş ettim. Ancak cihaz. TV'nin çektiği bu videoya göre Hall sensör sorunu R1 model laptoplarda da görülmüş. Siz hiç R1 modelde Hall sensör sorununa rastladınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan sorunsuz kazasız, bende R1019NT modelini sipariş etmeyi düşünüyorum bu videoyuda bende izledim ve biraz araştırdım acaba r1'lerde bir sorun var mı diye ama ben sorun yaşayan göremedim ve bulamadım bulan veya yaşayan var ise belirtebilirse seviniriz.

Kendi deneyimlerime dayanarak ben de yaşan birini görmedim doğrusu, discord kanallarında sorunlu diye gösterdikleri kanıtlar bir iki tane, onlar da şaibeli. Tatmin etmedi beni. Direk tüm victus serisini gömmelerini doğru bulmuyorum. Yaşayan var ise belirtsin, sorunlu cihaz önermek istemem.

Teşekkür ederim. Bende hiç görmedim R1 serisinde yaşayanı. bir şey varsa kokusu çıkar zaten bir kaç aya.

Bende r1025 var sorun yaşamadım
Bende daha görmedim. R1057 aldım bende gayet memnunum 15 gün oldu daha tabi ama performans olarak çok iyi laptop. Eğer bir sıkıntı varsa ileride çıkar kokusu zaten.

Bende daha görmedim. R1057 aldım bende gayet memnunum 15 gün oldu daha tabii ama performans olarak çok iyi laptop. Eğer bir sıkıntı varsa ileride çıkar kokusu zaten.

Hocam ben de R1048 modelini almayi dusunuyorum da acaba sizin model serin calisiyor mu isinma sorunu var mi ya da fanlari ayarlanabiliyor mu?

Hocam ben de R1048 modelini almayi dusunuyorum da acaba sizin model serin calisiyor mu isinma sorunu var mi ya da fanlari ayarlanabiliyor mu?

Sadece bir duyum olarak söylemekteyim bir arkadaştan i5 14500HXIn çok fazla ısındığını 100 dereceleri gördüğünü duymuştum ama bu sadece bir duyum.

Hocam benim ki daha yeni yani temiz ve termal macunları taze. Ben cyberpunk 2 - RDR 2 gibi oyunlarda işlemcim 78 80 derece de olmakta. boştakyen de 63-64 olmakta ancak Laptop Srandı ile kullanmaktayım. Laptop standsız kullanılmamalı gaming laptoplar yoksa yazın soğutamazsın.

Sadece bir duyum olarak söylemekteyim bir arkadaştan i5 14500HXIn çok fazla ısındığını 100 dereceleri gördüğünü duymuştum ama bu sadece bir duyum.
hocam şu an yaz ben daha oyun için de 85 üstünü görmedim ancak bakımı yapılmazsa normal olarak çıkar 100 dereceye büyük ihtimalle

R1015nt var 1 sene oldu 14700hx aslında baya memnunum bir sorun yaşamadım ama mide bulandırıcı konular, sadece oyun yüksek oynuyorum herşey normal gibi ama ileride çıkarmı sorun bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…