HP Victus 16-R1001NT alınır mı?

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
40 bin TL bütçem var araştırmalarım sonucu bu laptopu uygun gördüm. Acer'in Nitro serisini ok tuşları sağa kaçıyor diye tercih etmedim. Merak ettiğim sorular ısınma yapar mı? Sadece Windows 11 kullanabiliyoruz herhalde bu gösterdiğim laptopta. Tavsiye eder misiniz?

Victuslarda ısınma problemi yok. Bende R1032 var 85 üstü görmedim. Sadece ekran konusunda bir tık yetersiz. Fakat rgb düzenlemesi ile makul seviyeye çekilebiliyor.

Açıkçası Acer'in fiyatı 5k düşük olması ve özelliklerini göz önüne alırsak ram'i 32ye ssd'yi de yükseltmeye kalksanız Victus fiyatı olan 45kya gelir. Ayrıca Victustaki İntel işlemci AMD'ye ciddi bir fark atıyor. Ben güç istediğimden İntel model Victus seçtim. Fakat Victus'un tek kaybı ekran. Onu da RGB düzenlemesi ile makul seviyeye çektim. Harika değil fakat fiyatına göre özellikleri ile tolere ediyor. Victuslarda ekran biraz şans işi. %100 RGB geleni de var bana gelen gibi %60 da olanı var. Ben donanımı önemsediğim için düşünmeden Victus aldım. Kendi kendine gücünü ayarlayıp konforlu deneyim sunuyor. Dell gibi kontrolsüz bir durumu yok. Neye önem verdiğinize göre adım atmalısınız.

Victus'un işlemcisine diyecek lafım yok ama Acer'in sıvı soğutması olsun G-SYNC özelliği olsun beni biraz daha cezbediyor. Kafamda Acer var benim ilk laptopum HP ydi bir de Acer'i deneyimlemek istiyorum açıkçası. Tabii ikisini de mağazada deneme, görme şansım olmadı genel konuşuyorum Victus da çok iyi bir cihaz.

League of Legends, CS2, Valorant, Metin2, GTA 5 tarzında oyunlar oynarım.

İçinizin sesini dinlemenizi tavsiye ederim. Ben 1.ağızdan avantajlarını ve dezavantajlarını belirttim.

Nitro 16'nın ok tuşlarını

Isınır ama sorun edecek seviyede sıcaklıklar olmaz. Nitro 16 istemiyorsanız bakılabilir.

Hocam Nitro 16 dediğin şu model değil mi?
Bu modeli kafaya koydum ama RAM'i 32 GB yapmak gerekir mi? Hazır 32 GB'lik satılmıyor bulamadım bir de 1 TB SSD olan versiyonunu da bulamadım bu cihazsa bunu almayı düşünüyorum ek olarak Ryzen 7 7840HS ile Intel Core i7 14700HX ile kıyaslamak gerekirse ne gibi avantajları dezavantajları var?

@WrOwLed Evet hocam o model. Bence 16GB yeterli gelir ilerleyen süreçte 32 yaparsınız. İ7 daha iyi işlemcidir. Nitro 16 ise kasa,soğutma ve panel olarak (V16 %45NTSC gelebileceği için) daha iyidir.

Bu cihaz RAM 5600 MHz gösteriyor oyunları akıcı oynatabilir bir de işlemciyi maksimum işlemci hızı ayarı nereden yapılıyor bunun yardımcı olur musun? Full GHz de kullanmak istiyorum.

Bir de 20 gün içinde satışı durdurma olayı ya da satıştan kalkma olayı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…