HP Victus 16 R1021NT alınır mı?

Mitonog

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar üniversite için laptop bakıyorum fazlasıyla da oyun oynayan biriyim üniversitede yazılım vs. dersleri var bundan dolayı güçlü bir bilgisayar bakıyorum. Şöyle bir bilgisayar buldum alınır mı? Alınmaz mı sıkıntı çıkartır mı? Bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vasatlar içinde iş görebileceğini düşündüğüm tek model ama soğutma sisteminin 6 borulu olan model olduğunu teyit etmek lazım, değişiklik gösterebiliyor.

peki bu model nasıl ilk attıgım model r0 serisi imiş onda sıkıntı oluyor diyorlar hall sensor açısından bu model nasıldır hocam https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-p-HBCV00005OST2O?magaza=HP Store Türkiye

Başka kronik problemi var mı bilmiyorum ama en sağlam denilenden bile gına gelmişken HP gibi bir cihazı önerecek babayiğit çıkar mı sanmam

Başka kronik problemi var mı bilmiyorum ama en sağlam denilenden bile gına gelmişken HP gibi bir cihazı önerecek babayiğit çıkar mı sanmam
bu msı katana bütçemi aşıyor ondan dolayı demiştim istersen sana istediğim özellikleri yazayım sen ona göre bir şey atabilirsin

1 tb ssd
32 gb ram (16 da olur fakat slot olursa iyi olur 32 yapıcam)
4070 olursa iyi olur 4060 140w olabilir
işlemci intel olursa memnun olurum 13.th

Dikkatini çeken olursa inceleriz

Acer predator helios neo 16 dikkatimi çekiyor fakat 4070 olsa daha iyi olurdu bu nasıl peki

Acer Predator Helios Neo 16 dikkatimi çekiyor fakat 4070 olsa daha iyi olurdu bu nasıl peki

Paneli incelemeli standart 2K 165Hz değil 180Hz kronik sorunu var mı bakılmalı, ekran kartı ne kadar tatmin eder bilmiyorum, soğutma sistemi orta seviye 4 borulu 4 hava çıkışlı, dışardan bakınca görebildiğim bu, yabancı kaynaklardan da inceleme yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…