HP Victus 16-R1033NT laptop alınır mı?

Bu RAM uzun süre idare eder mi yani hocam bir de 1×16 ise RAM eklenir mi acaba?

Günümüzde çok pahalı sistemlerde bile ( 80.000 TL civarında ) hala 16 GB RAM kullanılıyor. 32 GB RAM tahminimce 6 yıl daha gereksiz bir masraf olarak kalacak.

Günümüzde çok pahalı sistemlerde bile ( 80.000 TL civarında ) hala 16 GB RAM kullanılıyor. 32 GB RAM tahminimce 6 yıl daha gereksiz bir masraf olarak kalacak.

Hocam sizce bu HP'yi mi yoksa Nitro'yu mu alayım Victus'un donanımı yüksek ama Nitro daha kaliteli sanırım bir de Victus'un camur ekran falan muhabbeti var çok bilmiyorum.

Hocam sizce bu HP'yi mi yoksa Nitro'yu mu alayım Victus'un donanımı yüksek ama Nitro daha kaliteli sanırım bir de Victus'un camur ekran falan muhabbeti var çok bilmiyorum.

Ne amaçla kullanacaksın (en çok)?

Tıp okuyacağım hocam çok renderla falan isim yok oyun oynarım bir de uzun ömürlü kaliteli olsun istiyorum.

O zaman Victus sizin için daha iyi bir seçenek. Daha hafif, daha iyi soğutma, daha iyi garanti servisi...

Tıp okuyacağım hocam çok renderla falan isim yok oyun oynarım bir de uzun ömürlü kaliteli olsun istiyorum.

HP'de kronik sorun var mı araştır yok ise onu al kronik sorun olabiliyor onlarda.

Bende Victus 15 var mesela ısı problemi var fan yapısından kaynaklı özellikle sıcaklık mevzusunu iyice araştırın Victus 16'larda çözüldü diye biliyorum ama belli olmaz.

Tamamdır hocam, son bir sorum olacak. Geçenlerde Donanım Arşivi forumda çamur ekran falan deniyordu bu Victus'lara, var mı öyle bir şey acaba? Teşekkürler yardımlarınız için.

Victus 16 günümüzdeki yüksek performansına karşın en az ısınan laptop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…