HP Victus 16-R1033NT laptop alınır mı?

Tamamdır hocam, son bir sorum olacak. Geçenlerde Donanım Arşivi forumda çamur ekran falan deniyordu bu Victus'lara, var mı öyle bir şey acaba? Teşekkürler yardımlarınız için.
Sırf şu ekrana çamur denmesinden dolayı ben de kararsız kaldım. Kimisi işlemcisine göre kullanılan panel farklı vs. diyor. Kesin olarak çamur olmayan bir model olsa direkt alacağım ben de.
Birisi aydınlatırsa sevinirim.

Tamamdır hocam, son bir sorum olacak. Geçenlerde Donanım Arşivi forumda çamur ekran falan deniyordu bu Victus'lara, var mı öyle bir şey acaba? Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu mesajınızı görmemiştim hocam kusura bakmayın. Donanım arşiv tamamen bilgisiz, cahil insanların olduğu bir forum. Technopat ve PC hocası forum u öneririm. Ekranı bir laptop a göre gayet yeterli.

Hocam bende Victus 15 var söylediğim gibi ve çamur olayı yok bir arkadaş da Victus 16 kullanıyor herhangi bir şikayet etmedi şu ana kadar beğeniyor bayağı.

Hocam Victus'tan vazgeçtim çok içime sinmedi açıkçası son olarak bu Lenovo ile Nitro arasında kaldım. Hangisi sizce?

Nitro 16 alın ekranı ile sıvı metal soğutma ile o fiyat bandında en mantıklı seçenek RAM'i 32 yapabilirseniz çok iyi olur ama tek 1x16 şeklinde geliyor bildiğim kadarı ile.

Hocam bence Victus 16 daha mantıklı hem Victus 16'da soğutmalar çok iyi diyorlar bir de çift kanal 16 RAM bayağı iyi bir seçenek hız açısından falan dağlar kadar fark olur muhtemelen benim görüşüm bu yönde tabii ki son kararı siz verin. Acer'la HP arasında çok fazla bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum hocam.

Çamur ekran dediğiniz gamın %62.5 srgb olması mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…