Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #21 Ahmet:) dedi: Hocam duymuşsundur. Bu hall sensör olayı başına geldi mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gelmedi. Benim aldığım dönem birkaç arkadaşa daha aldırmıştım onlarda da sorun yok. Bence bu sonraki üretimlerde oluşan bir sorun.
Ahmet:) dedi: Hocam duymuşsundur. Bu hall sensör olayı başına geldi mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gelmedi. Benim aldığım dönem birkaç arkadaşa daha aldırmıştım onlarda da sorun yok. Bence bu sonraki üretimlerde oluşan bir sorun.
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #22 Bestty dedi: Yok hocam gelmedi. Benim aldığım dönem birkaç arkadaşa daha aldırmıştım onlarda da sorun yok. Bence bu sonraki üretimlerde oluşan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.Ne kadar oldu peki alalı?
Bestty dedi: Yok hocam gelmedi. Benim aldığım dönem birkaç arkadaşa daha aldırmıştım onlarda da sorun yok. Bence bu sonraki üretimlerde oluşan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.Ne kadar oldu peki alalı?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #23 Ahmet:) dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Ne kadar oldu peki alalı? Genişletmek için tıkla... 20 ay civarı.
Ahmet:) dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Ne kadar oldu peki alalı? Genişletmek için tıkla... 20 ay civarı.