HP Victus 16 R7 7840HS RTX4060 paneli üzer mi?

Bütçe
40000

bektasing

Centipat
Daha fazla  
Bu sene bilgisayar mühendisliği kazandığım için laptop almak istedim ve tam olarak aradığım cihaz bu:
HP Victus Gaming 16-s0047nt (892P5EA) Notebook
Fakat parlaklık seviyesi(250nit) ve sarımsı görüntü problemi kafamda soru işaretleri yarattı, siz olsaydınız ne alırdınız?
Laptopta aradığım özellikler: İyi pil ömrü, iyi panel, kolay taşınabilirlik ve ayrıca 1TB SSD ve 32 GB RAM tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yazdığın bilgisayar tam olarak nasıldır bilmiyorum ama bende de Victus 16-R000NT modeli var. (13700H/rtx4060)

Batarya olarak iyi olmadığını söyleyeyim, normal intte dolaşma 150-200dk arası dayanıyor. Ekran kartını kullanır isen 90dkyı zor görüyor.
Ekran olarak da güneş gelmediği sürece öyle bir sıkıntı yok. Ama bir OLED kalitesi bekleme bu ekranlardan, güneşte ise tam parlaklık olmasına rağmen çok zor görünüyor. ( kod yazılabiliyor ama tavsiye etmem )

Not: Bu bilgisayarın fiyatında iyi pil ve iyi panel bulabileceğini sanmıyorum. (Harici ekran kartı istersen)
Düzenleme: Benim cihazım 16/1024 modeli, 32 GB'dan şaşmamanı tavsiye ederim.

deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim genelde panel ve pil olarak acer nitro 16 öneriyorlar sence nasıl? Acer Nitro 16 AN16-41-R08S Notebook

deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim genelde panel ve pil olarak acer nitro 16 öneriyorlar sence nasıl? Acer Nitro 16 AN16-41-R08S Notebook
Linklediğin cihaz 16/512 haberin olsun.

Şimdi bir şey dersem yalan olur ama Acer'e güvendiğimi pek söyleyemeyeceğim.
2020de PC toplayınca monitör olarak Acer aldık, garanti bittikten 3 gün sonra (şaka gibi) (2022'de) ekranın altında çizgiler oluşmaya başladı.

Ya da benim okuluma 3 adet laptop alınmıştı 2hp 1acer, projelerde bize hep sıkıntı çıkaran Acer oldu.

Monitör olayında da servisine bir türlü ulaşamadık, sonradan ulaştığımızda ise tek yolun ürünü kargolayıp İstanbul'a gönderilmesiydi. (Yani İzmir gibi büyük şehirlerde bile servisi yoktu.)

2 yılda değişmiş midir bilemem, ancak alırken aklında bulunsun.

Düzenleme: Hayırlı olsun bölümün bu arada, yazmayı unutmuşum

Çok teşekkürler hocam bazı sorularım olucak:
victustan memnun musunuz?
alalı ne kadar oldu?
gözünüze batan hoşunuza gitmeyen özelliği var mı?
taşıması kolay mı?
şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.

Hatırladığım kadarıyla ekim veya kasım 2023'te aldık cihazı

Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum öyle üzecek bir şey yapmadı. Sadece zorunlu olarak (Windows kullanacaksan) Windows 11 kullanman gerekiyor. (Windows 10 için çoğu driver yok)

Gözüme çarpıp da daha iyi olsun dediğim batarya ömrü ve şarjdan çekince performans düşmesi oldu.

Perf düşmesi bütün oyuncu bilgisayarları için geçerli olan bir şey zaten ama video editleyim falan dersen pilde 1080/30 kareyi zamanlayıcıda sağlayamıyor. Ama kod yazarken ya da genel intte dolaşırken bir perf düşüklüğü hissetmedim.

Taşıma olarak tablet gibi düşünme bunu hatta notebook olarak da düşünme. En başta ağır geliyor sonradan alışıyorsun fakat her yere priz götürmen gerektiği için taşıması biraz meşakatli. (üniversite de dersi çıkarır diye umut ediyorum [Bende yeni mezunum])

Başka aklına takılan bir şey varsa sor da ben bilemezsem bile başkası yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…