HP Victus 16 RDR2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

OxGyEn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
WD
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
12500h
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. YouTube'a yazdım. Lakin 8 GB RAM'lı test bulamadığım için konu açtım. Yardımcı olabilir misiniz? Düşük ayarlarda kaç FPS verir?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. YouTube'a yazdım. Lakin 8 GB RAM'lı test bulamadığım için konu açtım. Yardımcı olabilir misiniz? Düşük ayarlarda kaç FPS verir?
Düşük ayarlarda rahatça oynarsınız. Ama ben Mediumda şansımı denerdim.

RDR 2 neden kaldırmasın? 20BİN lira verilen bir laptop nasıl kaldırmayacak RDR'yi. Saçma sapan konular açıyorsunuz.
Hocam 30 bin lira verilen laptop Ultra da zar zor 60 FPS görüyor. Dediğiniz şeyden hala emin misiniz?

Kaldirir tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3050 Ti yerine 3050 barindiran bir model.

Hocam RTX 4090 her oyunu oynatır mı diye konu açmayın lütfen. GTX 970 falan kaldırıyor bu oyunu nasıl kaldırmasın 3050 Ti?

Hocam, şu anda satılan, arkasında köklü bir markanın durduğu en kötü oyuncu laptopu bile, yepisyeni oyunları düşükte, hafif yaşlı oyunları orta-yüksekte çok net oynatır. Bunu yazarken bir RTX donanımı sunulan yeni nesil bir oyuncu laptop aldığınızı baz alıyorum, artık çok olmasa da hala yeni nesil oyuncu laptopları GTX serisi ile satışa çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…