Arada oyundan atıyor anlık olarak siyah ekran verip düzeliyor. Cihazı daha yeni aldım, ekran kartı sürücülerini Intel sürücülerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaptım. Oyunu 2K da oynuyorum yansıma ve ayna kaliyesi yüksekte sadece. İlk başkarda performans daha iyi gibiydi ama bilgisayar bazen masaüstünde klasörler açtığımda mouse ile ekranda salarsamda kasıyor gibi oluyor. Cihazda mı bir sıkıntı var acaba?
Arada oyundan atıyor anlık olarak siyah ekran verip düzeliyor. Cihazı daha yeni aldım, ekran kartı sürücülerini Intel sürücülerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaptım. Oyunu 2K da oynuyorum yansıma ve ayna kaliyesi yüksekte sadece. İlk başkarda performans daha iyi gibiydi ama bilgisayar bazen masaüstünde klasörler açtığımda mouse ile ekranda salarsamda kasıyor gibi oluyor. Cihazda mı bir sıkıntı var acaba?
RDR 2 ağır bir oyun zaten process lasso indirip rdr 2 ye daha fazla ram yükleyebilirsiniz bunu mavi ekran riski olmadan yapar ama bilgisayar ısınabilir onun dışı şuan biraz daha yüksek bir fps değeri olması beklerdim. Dlss açabilirsiniz.
RDR 2 ağır bir oyun zaten process lasso indirip RDR 2'ye daha fazla RAM yükleyebilirsiniz bunu mavi ekran riski olmadan yapar ama bilgisayar ısınabilir onun dışı şu an biraz daha yüksek bir FPS değeri olması beklerdim. DLSS açabilirsiniz.