HP Victus 16 ReSize BAR nasıl aktif edilir?

furkanddemir

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunlarda FPS artışı yaptığını gördüm BIOS'u kontrol ettim fakat bununla ilgili ayar bulamadım. Nasıl aktif edildiğini biliyor musunuz?

BIOS sürümünüz güncel mi? Normalde Intel ve NVIDIA GPU olan modellerde açık geliyor, HP forumunda birkaç kişi AMD işlemcili modellerde BIOS güncellemesi ile geldiğini yazmış. Bende 12500H ve 3050 Ti var ve açık ReSize BAR.

BIOS'um güncel F.20 sürümünde. Sizin cihaz benim bilgisayarın Intel versiyonu sanırım. Bende Ryzen 5 6600H var.

BIOS'um güncel F. 20 sürümünde. Sizin cihaz benim bilgisayarın Intel versiyonu sanırım. Bende Ryzen 5 6600H var.

Direkt olarak HP BIOS içinde ayar sunmuyor, yerleşik olarak açık gelmesi lazım. Secure Boot açıkken bile gelmiyorsa farklı bir opsiyon kalmıyor pek açmak için.

Direkt olarak HP BIOS içinde ayar sunmuyor, yerleşik olarak açık gelmesi lazım. Secure Boot açıkken bile gelmiyorsa farklı bir opsiyon kalmıyor pek açmak için.

Hocam NVIDIA denetim masasında "evet" yazıyor fakat GPU-Z de "disable" yazıyor.

Hocam NVIDIA denetim masasında "evet" yazıyor fakat GPU-Z de "disable" yazıyor.

Eki Görüntüle 2122436

Benim ürünümde ReSize BAR'ın aktif olduğunu ilk burada görmüştüm. Konuyu görünce GPU-Z indirip baktım ve ekran görüntüsünü ekledim, aktif yazıyor yine. Başka kişiler de hep GPU-Z sayfasında olan kısmı yayınlamış. NVIDIA yanlış görmez muhtemelen ama GPU-Z neden böyle görüyor emin değilim. Gerçekten açık olup olmadığı belli değil gibi. Başka şikayet edenler olması şüpheleri arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…