Ayrıca MUX açık arkadaşın gösterdiği yeniden boyutlandırılabilir bende yok.
Eki Görüntüle 2122858
Kafalar iyice karıştı. Sende Intel işlemci var MUX yok fakat aktif oluyor, AMD işlemci olanlarda MUX olmayınca aktif olmayıp görünmeyen başlık görünüyor. O zaman aktif diyemeyiz sadece kullanılabilir oluyor fakat kullanıcı kullanamıyor.Ben de baktım denetim masasında görünmüyorİlginç olan GPU-Z aktif olarak görüyor, siz de olduğu gibi başlığı yok direkt. Daha fazla araştırma yapacağım.
O zaman aktif diyemeyiz sadece kullanılabilir oluyor fakat kullanıcı kullanamıyor.
%100 çözüm söylüyorum. MUX Switch'e geçin ReSize BAR "enabled." oluyor. Bende HP Victus 16 modeli kullanıyorum, en son baktığımda benim ReSize BAR aktifti tekrar bakınca aktif olmadığını gördüm. MUX Switch'e geçtim aktif oldu.
Muhtemelen AMD iGPU ile ilgili, siz MUX açınca iGPU deaktif oluyor ve ReSize BAR aktif oluyor. Farklı insanlar BIOS ile çözmüş ama tam hangi model yazmamışlar. Bu kasada iGPU kapanmadığı için direkt olarak monitör takılıp laptop paneli kapanırsa belli olur o zaman neden kaynaklandığı.
Hocam ben monitörle kullanıyorum normalde. Konuyu açtığımda laptop ekranındaydım. Acaba monitör bağlıyken aktif mi olur?
Secure Boot ayarını açmak yetiyor demiştim. GPU-Z'de yanlışlık var sadece.Monitöre bağlı ve laptop ekranı kapalı şekilde "Enable" yazıyorMonitörü kapatıp sadece laptop ekranı yaptım yine "Enable" yazıyor ben bişi anlamadım
Eki Görüntüle 2123084
Secure Boot ayarını açmak yetiyor demiştim. GPU-Z'de yanlışlık var sadece.