HP Victus 16 RTX 4060 alınır mı?

laptopsuzgezgin

Zeptopat
Daha fazla  
En fazla 40.000 lira bütçem var bunu almayı düşünüyorum fiyatı uygun mudur acaba? Çok anlamam bilgisayar piyasasından çok ağır oyunlar oynamayacağım sadece 3 4 sene beni Valorant'ta falan üzmeden götürsün. Zaten PlayStation'ım var harici monitörüm de var.

Birincisi 14.nesil olduğundan işlemci sorunlu degildir değil mi masaüstü serisindeki gibi ikincisi panel ve malzeme kalitesi nasıl bu modelin.

Birincisi 14.nesil olduğundan işlemci sorunlu degildir değil mi masaüstü serisindeki gibi ikincisi panel ve malzeme kalitesi nasıl bu modelin.

Laptop tarafında o bahsedilen sorun yok. Attığım modelin paneli 62.5 sRGB. Malzeme kalitesi de ortalama diyebiliriz.

R7 7840HS işlemcili modelini kullanıyorum aşırı memnunum. GoW'da Max 76 derece gördü, onda da hemen 74 dereceye düşürdü. Soğutma performansı güzel. Malzeme kalitesi, klavye hissiyatı da fena değil. %50 parlaklık, eco mod ve Wi-Fi açık şekilde 8.30 saat şarjı gidiyor. Ben öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…