HP Victus 16 RTX 4060 benchmark videosu

725829

Femtopat
Can sıkıntısından bir video hazırladım ve sizlerin de yorumlarınızı almak istedim.
Kapak fotosu bana ait ama video edit işinden anlamıyorum. Biraz öğreneyim, daha sonra diğer oyunların benchmarklarını da videoya birleştirme yapacağım.
Teşekkürler.
Sistem özellikleri:
RTX 4060, R7 7840HS, 2x8 16 GB DDR5 5600MHz, 1080p.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

PC'den memnun musunuz diger oyunlarda ki FPS degerleri nasıl? Ben de i7 13700H modelini almayı düşünüyorum,

PC'den memnun musunuz diger oyunlarda ki FPS degerleri nasıl? Ben de i7 13700H modelini almayı düşünüyorum,
Şu zamana kadar bir problem görmedim. Sadece hikayeli oyunlara bakabildim.
Ben görüntüye önem verdiğim için diğer oyunlarda da ne varsa açıyorum sonuna kadar, GTA V ve RDR2’de 70-120 FPS ortalama 80-90 FPS gidiyor.

Şu zamana kadar bir problem görmedim. Sadece hikayeli oyunlara bakabildim.
Ben görüntüye önem verdiğim için diğer oyunlarda da ne varsa açıyorum sonuna kadar, GTA V ve RDR2'de 70-120 FPS ortalama 80-90 FPS gidiyor.

Ryzen 7840HS mi önerirsin i7 13700H mi?

Ryzen 7840HS mi önerirsin i7 13700H mi?
Valorant, PUBG, CS2 gibi oyunlar oynayacaksanız Intel olan modeli alırsanız daha rahat edersiniz. Amd günlük kullanım için daha tasarruflu ve ayriyeten dahili gpu’su da güzel Intel’e göre. AA oyunları açabilir.

Rica etsek hocam yaptığınız oyun içi grafik ayarlarını iletebilir misiniz? RDR2'de ultra ayarlarda aynı özelliklere sahip laptopumda 60 civarı fps alıyorum üstelik ekranda yırtılmalarda oluyor

Dostum videoda ki ayarlar en yüksek ayarlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…