Çözüldü HP Victus 16 RTX 4060 ile RDR 2'de FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kizilokian

Femtopat
Daha fazla  
Sorun yeni başladı. Bir süre oynadıktan sonra aniden bir FPS düşüşü oluyor, bazen çok göze batmasa da kaplamalar ve gölgeler de geç yüklenebiliyor. Sistemim:
HP Victus laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16 GB RAM 512 GB SSD 8 GB NVIDIA GeForce RTX 4060.
Afterburner ile test yaptığımda FPS düştüğü anı şu seviyelerle yakaladım. Sorun ne olabilir tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir format at bence. Arka planda çalışan uygulamalar olabilir. Sürücüleri güncel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Formata aslında gerek yok Windows'tan direk sıfırla istersen ya da dedim gibi son yüklediğin uygulamalara bak.

Formata aslında gerek yok Windows'tan direk sıfırla istersen ya da dedim gibi son yüklediğin uygulamalara bak.
Yine de formatladım hocam. Ve işe de yaradı gibi, teşekkürler. Kaplamaların geç yüklenmesi sorununu graphic API'i DirectX12 yaparak ve gölge kalitesi ile ilgili oyun içi ayarlar ile oynayarak çözdüm. Oyun şu an çok daha stabil halde.

Eline koluna sağlık hocam iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…