HP Victus 16 RTX4070 modeli nasıldır?

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar bir inceleme/kiyaslama tarzi bir yazı yapasım var. TUF mu yoksa Victus mu gibi. Hem aradaki donanımsal/ yapısal farkları hem de dereceleri kıyaslamak istiyorum. Malzeme kaliteleri hemen hemen benzer olsa da TUF'un daha iyi olduğunu düşünüyorum onu kıyaslamak pek mümkün değil açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini tam olarak söylersen ikisinin de daha iyi yardımcı olabilirim ama ikisi de iyi modeldir.
@SelimSensei Dostum imzamda gördüğün ürün bende var. Victusların da 4070 li modelleri kötü değil biliyorum aradaki insanların pek konuşmadığı farkları merak ediyorum. Özellikle soğutma. Upgrade score gibi şeyleri. Ekran ve malzeme kalitesi olarak TUF onu biliyorum. Ama soğutma alakalı ile bir bilgi yok çoğu yerde.
Mesela HP VICTUS 16 i7 13700H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 8GD6 16.1 FHD IPS 144Hz FreeDos 7P633EA Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu daha kaslıdır TUF mu ?
Ya da SSD/RAM kalitesi olarak hangisi iyidir bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim. Biliyorsun forumda klasik 40-45 bandında önerilen 2 ürün var onlar da bunlar o yüzden insanların da faydalanması için böyle bir konu açtım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı