HP Victus 16-S0001NT alınır mı?

Bütçe
55-60 Bin TL

RTX 5060M 4070M ile yaklaşık benzer performans vermekte. GameGaraj'ın bu modeli Tongfang kasa kullanmakta, fena sayılmaz. Fiyatına göre tercih edilebilir.

Bence 12 GB ram yetersiz 32GB seçtiğimde fiyat uçuyor.Onun yerine bu tercih edilir mi ?

Yok hocam zaten dediğim gibi laptopta 1 RAM yuvası boş oluyor siz uyumlu DDR5 RAM'ı (48 GB'ye kadar) alıp takacaksınız.

Edilmez hocam bende de Katana var soğutması yetersiz.

RTX 5060M 4070M ile yaklaşık benzer performans vermekte. GameGaraj'ın bu modeli Tongfang kasa kullanmakta, fena sayılmaz. Fiyatına göre tercih edilebilir.

Evet dediğiniz gibi sizce az önce attığım MSI Katana 17 B13VGK 1040XT modeli mi tercih edilmeli bu mu?

Yok hocam zaten dediğim gibi laptopta 1 RAM yuvası boş oluyor siz uyumlu DDR5 RAM'ı (48 GB'ye kadar) alıp takacaksınız.

Edilmez hocam bende de Katana var soğutması yetersiz.
Tamamdır anladım.Teşeşkkür ederim hepinize buna göre değerlendireceğim.

Dosya Ekleri

• 1750625960265.png
    77,6 KB · Görüntüleme: 18
Hocam internette gameplay videoları ile karşılaştırın bu tarz siteler genellikle doğru sonuç vermiyor.

Evet dediğiniz gibi sizce az önce attığım MSI Katana 17 B13VGK 1040XT modeli mi tercih edilmeli bu mu?

Tamamdır anladım. Teşeşkkür ederim hepinize buna göre değerlendireceğim.

Şahsen Slayer laptopu alırdım hocam bu fiyata daha iyisi yok ama 4070 olsun diyorsanız Lenovo'yu alıp RAM takviyesi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…