A Alperen_ercan Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #11 Rwein dedi: Aleykümselam, bu versiyonu %45 NTSC ile geliyor. Boşta SSD slotu yoktu sanırım. Ben çok uyguna aldığım için fazlasıyla memnunum Full ayarlarda aka aka RDR2 oynatıyor 39K'lık PC Genişletmek için tıkla... Eyw dostum evet öyleymiş bende aldım teknosadan 37k ya simdi en ucuz 4070 45k mis gibi laptop akarı kokarı yok 80derece görmüyorum
Rwein dedi: Aleykümselam, bu versiyonu %45 NTSC ile geliyor. Boşta SSD slotu yoktu sanırım. Ben çok uyguna aldığım için fazlasıyla memnunum Full ayarlarda aka aka RDR2 oynatıyor 39K'lık PC Genişletmek için tıkla... Eyw dostum evet öyleymiş bende aldım teknosadan 37k ya simdi en ucuz 4070 45k mis gibi laptop akarı kokarı yok 80derece görmüyorum
R Rwein Femtopat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #12 Alperen_ercan dedi: Eyw dostum evet öyleymiş bende aldım teknosadan 37k ya simdi en ucuz 4070 45k mis gibi laptop akarı kokarı yok 80derece görmüyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, görüntü dışında hiçbir sıkıntısı yok
Alperen_ercan dedi: Eyw dostum evet öyleymiş bende aldım teknosadan 37k ya simdi en ucuz 4070 45k mis gibi laptop akarı kokarı yok 80derece görmüyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, görüntü dışında hiçbir sıkıntısı yok