Selamlar yaklaşık bir senedir HP Victus 16-S0015NT modelini kullanıyorum. Yaklaşık 1-5 ay önce bilgisayarımda Battlefield 1 oynarken bilgisayar kendini sürekli uyku moduna almaya çalışırcasına ekranım gidip gelmeye başladı. Bu sırada güç tuşu üzerine bulunan ışık da gidip geliyordu. Bu ilk Battlefield açıp 10dk oynadıktan sonra başıma gelmeye başladı. Daha sonra arkada Afterburner açıkken oynayınca gayet sorunsuz oynayabildiğimi keşfettim. Sorunun Windows kaynaklı olduğunu düşünüp böyle oynamaya devam ettim. Başka hiçbir oyunda olamayıp sadece Battlefield 1'de olması sorunun üzerine pek de düşünmememe neden oldu. Ama bir hafta önce bilgisayarı açar açmaz bu sorunla karşılaştım. Birçok forumda sorunu araştırdım. Bilgisayarı harici erkan kartında çalıştırma gibi birçok çözümü denedim ama hayır bilgisayar sürekli olarak kendini uyku moduna almaya çalışırcasına gidip gelmeye devam etti ve klavyeye tıklayınca açılmamaya da başladı. Sistemi açtığım anda zar zor kapatır oldum çünkü kapatma düğmesine basacak fırsatı bile bana vermiyordu artık. En son bir forumda kapatma tuşuna 1DK'den fazla basma ile ilgili bir çözüm gördüm. Onu denedim ve en azından kısmen işe yaradı. Bilgisayarı açtım en azından ve Photoshop gibi uygulamaları 3-4 gün kullanabildim ama oyuna girdiğim an her şey eski haline dönüyor ve az önce bahsettiğim uzun basma işlemini yapmadan düzelmiyor. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir? Yaza kadar servise götürme gibi bir şansım yok her an bozulacakmış hissiyle bilgisayarı kullanıyorum şu an.