HP Victus 16-S0018NT alınır mı?

durmuş serin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversiteye gideceğim için bu laptoplu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir sorun çıkartır mı? Biraz araştırdım Hall sensörü sorunu hariç bir sorunla karşılaşıldığını görmedim, kullanan varsa memnun mu acaba? Bir de laptopta sadece HDMI 2.1 çıkışı var ve benim elimde DP girişi, 2 tane de HDMI 2.0 çıkışı olan bir monitör var. Monitör 1080p ve 180Hz bu monitörü Hz değerinde bir kayıp yaşamadan nasıl bağlayabilirim laptopa? Laptopun ve monitörün linklerini de aşağıya bırakıyorum.

Hp Victus 16-S0018NT R5 7640HS 16GB 1Tb SSD Rtx 4060 Freedos 16.1" Fhd 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar 7Z4M8EA - idefix (laptop)

ASUS TUF Gaming VG249QL3A 23.8 inç Gaming Monitör (monitör)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı model numaralı HP'ye sahibim. Kasa vb. beni tatmin etti. Isınma problemi yok. Tek sorunu çok çok az bazen fanlar ya sabit çalışıyor ya da hiç çalışmıyor Omen programını aç kapa yapmak gerekiyor. Hall sensör problemi evet bu modelde de var ancak ben yaşamadım. Performans konusunda eksiği yok ekranı biraz soluk kalabilir. pili 1 gün video izlediğimde bile gayet uzunca gidiyor hele 60 hz moduna alırsanız daha uzun da sürer diye düşünüyorum.

Hall sensör problemi var. Acer Nitro 15-16 modellerine bak.

Hocam aynı sistem özellikleri olan Acer'ler de daha pahalı biraz da fiyata bakıyorum. 16 GB DDR5 RAM, 4060 100W üzeri ve 1 TB SSD'si olan başka uygun bir model ya 35 40bin lira altına var mıdır bilemiyorum. Ekran özellikleri çok önemli değil monitörüm var zaten onu sadece yan erkan olarak kullanacağım.

Hocam aynı model numaralı HP'ye sahibim. Kasa vb. beni tatmin etti. Isınma problemi yok. Tek sorunu çok çok az bazen fanlar ya sabit çalışıyor ya da hiç çalışmıyor Omen programını aç kapa yapmak gerekiyor. Hall sensör problemi evet bu modelde de var ancak ben yaşamadım. Performans konusunda eksiği yok ekranı biraz soluk kalabilir. Pili 1 gün video izlediğimde bile gayet uzunca gidiyor hele 60 Hz moduna alırsanız daha uzun da sürer diye düşünüyorum.

Ben de biraz şansıma güvenmek istiyorum, genelde 15 ve daha eski modellerde oluyor diyorlardı. 16 da sorun çözülmüş ya da azaltılmış olabilir. Performans olarak ben de izledim falan gerçekten iyi gibi duruyor. Ekran kartının W değeri de gayet iyi. Zaten bence bu sensörün bozulma sebebi ısınmadan kaynaklı gibi, ben yan ekran olarak kullanacağım için altına soğutucu da koyarak serin kullanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı