HP Victus 16-S0022NT alınır mı?

Segment donanımlara göre belirlenmiyor, kasa kalitesi/panel kalitesi/soğutma bunlara göre belirlenir. Victus modeller de giriş seviyelerinden sadece Clevo kasayı geçebilir. Onun dışında hiç bir kasayı geçemez, fakat gidip HP kullanıcısına sorarsanız yok der. Fakat gidip HP kullanıcısı olmayıp kasayı deneyimleyene sorarsanız dediğimi der. Throttle dediğim gibi Monster, MSI dışında her cihazda var.

Monster ve MSİ özelinde önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Benim cihazımda Monster üretimi ancak Clevo kasa olduğundan dolayı istisna olarak sayıyorum.

Yapıştır bence.

Ürün alternatif iki satıcıda da stokta yok gözüküyor maalesef. HP Victus Laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah 7Z5Z2EA - HP Store Bütçe oluşturabilirsem aklımdaki bir diğer seçenekte bu ürün. İşlemciden biraz kısmış oluyorum fakat ekran kartından bu dezavantajı kapatıyorum.

Monster ve MSİ özelinde önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Benim cihazımda Monster üretimi ancak Clevo kasa olduğundan dolayı istisna olarak sayıyorum.
Monster de MSI da kazık, ondan bir önerim yok.

Monster de MSI da kazık, ondan bir önerim yok.
Bu durumda sizin öneriniz Victus 16'dan mı yana ? Bu bütçe itibariyle diğer üreticilerin bu modelin üzerine çıkan bir modeli bulunuyor mu ? (Asus vb.) HP'nin garanti ve servis hizmetinin kalitesi hakkında bir bilginiz var mı ?
Stok bekleyebilirsin bence. Ya da 36.400e 1tb olanı var.
35 bin TL bütçeye çıkmakta çok zorlanıyorum. Maalesef o kadar yükselemem.

O zaman stok bekle bence.

Ben önereceksem 4060 Nitro öneririm, HP falan önermem. 4050 Tulpar bulursan o da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…