HP Victus 16-S0022NT alınır mı?

O zaman stok bekle bence.
Stoğa girip girmeyeceği konusunda kesin bir bilgimiz yok. Gaming.gen.tr'yi arayarak bilgi alırım. Duruma göre bekleyebilirim.
Ben önereceksem 4060 Nitro öneririm, HP falan önermem. 4050 Tulpar bulursan o da olabilir.
Nitro 5 (RTX 4060) bütçemi fazlasıyla aşıyor. RTX 4050 varyantı için aynı fikirde misiniz ? Ayrıca çevremde Acer ile ilgili pek olumlu yorumlar duymadım bu açıdan Acer'e biraz önyargılıyım. Victus 16'dan artısı nelerdir ? Acer'in garanti ve servis hizmetinin kalitesi hakkında bilginiz var mı ? Biraz sıkboğaz ediyorum farkındayım ama emin olmak istiyorum.
4050-60 alacağıma 30k bandına 3070 öneririm
DLSS 3,5 teknolojisinden dolayı RTX 4000 serisi bir ekran kartı istiyorum.

Garanti ve servisi deneyimlemedim hic, Victus dan artisi kasasi ve yemedigi limitler. Ornegin i5 13. nesil Victus i5 12. Nesil Nitrodan daha kotu performans veriyor.

Garanti ve servisi deneyimlemedim hic, Victus dan artisi kasasi ve yemedigi limitler. Ornegin i5 13. nesil Victus i5 12. Nesil Nitrodan daha kotu performans veriyor.
AMD işlemcili Victus 16'larda da bu kısıtlamalar bulunuyor mu ? UV yaparak kullanırsın söyleminizden kısıtlama olduğunu düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Ayrıca Panel konusunda bazı şikayetler okudum. Cihazın panelinin 25 ms tepkime süresi verdiği söyleniyordu. Bu konuda bilginiz var mı ?

25 ms normal, bir sey olmaz. 16 modellerde de ayni kisitlamalar var fakat AMD islemciler dusuk watt'da dahi iyi calistigi icin cok etkilenmiyor. Fakat AMD olan modellerin oyun testi bi garip geldi bana, arastiriyorum daha.

25 ms normal, bir sey olmaz. 16 modellerde de ayni kisitlamalar var fakat AMD islemciler dusuk watt'da dahi iyi calistigi icin cok etkilenmiyor. Fakat AMD olan modellerin oyun testi bi garip geldi bana, arastiriyorum daha.
Nitro 5 (RTX 4050) incelemesini Sosyal üzerinden okurken sizin incelemenize denk geldim ve imzanızı da şimdi fark ettim. Ram yükseltmesi yaptınız mı ? Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştınız mı ?

Nitro 5 (RTX 4050) incelemesini Sosyal üzerinden okurken sizin incelemenize denk geldim ve imzanızı da şimdi fark ettim. Cihazdan memnun musunuz ? Ram yükseltmesi yaptınız mı ?
Cihazdan memnunum, ram yukseltmesi yapmadim.

Cihazdan memnunum, ram yukseltmesi yapmadim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürün ile ilgili güzel yorumlar okudum. Ön yargımı biraz sönümleyerek ürünü seçeneklerimin arasına ekledim. Biraz daha araştırdıktan sonra nihai kararımı vereceğim.

Ne yaptın? Bende 0022NT'yi almak istiyorum, alınır mı autocad vs
kullanılcak

Ne yaptın? Bende 0022NT'yi almak istiyorum, alınır mı autocad vs
kullanılcak
Henüz parayı toparlayabilmiş değilim dolayısıyla bir karar verebilmiş değilim. Nitro 16, Nitro 5 ve 0022NT modelleri arasında bir seçim yapacağım. Bu cihazlar Autocad ve Solidworks gibi uygulamaları donanımı gereği sorunsuz çalışacaktır diye düşünüyorum ancak ekran kartının watt değeri performans için yüksek olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…