HP Victus-16-S0023NT alınır mı?

4cyber1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB
Alınmaz Hall sensör sorunlu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz Hall sensör sorunlu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sorun çözülemez mi? Birkaç arkadaşım HP Victus kullanıyor, hiç duymadım bu sorunu.

Hocam ben yine de söyleyeyim oyun için tam performans isterseniz kesinlikle masaüstü alın derim. Ama illa dizüstü diyorsanız alınır kategorisine koyulabilir.

Hocam masaüstü bilgisayarı ben de düşündüm fakat şu an kararım dizüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun çözülemez mi? Birkaç arkadaşım HP Victus kullanıyor hiç duymadım bu sorunu.

Hocam masaüstü bilgisayarı bende düşündüm fakat şu an kararım dizüstü.

Çözülmedi maalesef anakartı değiştiriyorlar ama sorun tekrardan karşınıza çıkabiliyor.

Hocam ben yine de söyleyeyim oyun için tam performans isterseniz kesinlikle masaüstü alın derim. Ama illa dizüstü diyorsanız alınır kategorisine koyulabilir.

Hocam bu arkadaş gibi çoğu kişi yolculuk ettiği için laptop almaları lazım ama bence de kesinlikle masaüstü al derim seyahat etmiyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı