HP Victus 16 S0023NT stoklara gelir mi?

Varda

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 5-6 aydır para biriktiriyorum ve 1,5 aydır falan bu cihazı almaya karar vermiştim. Fakat 2 gün önce stoklarda kalmadığını gördüm. Zaten Hepsiburada, Trendyol vs tüm firmalarda da tek bir mağaza satıyordu. Bu cihazın stoklara geri gelme ihtimali ne? Ve mesela stoklara gelmeyecekse yerine alacağım herhangi bir cihaz için kasım ayı indirimlerini beklemem mantıklı mı?

Stokların yenileneceğini zannetmiyorum. Yeni ürün modelleri piyasaya girdikçe tetikte beklemenizi ve almanızı tavsiye ederim.

Anladım, teşekkür ederim. Normalde bu alacağım model 36,37B civarında fiyatlarda geziyordu. Şimdi alternatifi 40B veya 45B aralığında. Kasım ayının girişinde bir ucuzlama beklemeli miyim? Yani çok kâr eder miyim?

Aynı Laptopu kullanıyorum. Daha da stoklara geleceğini sanmam 3 yıl oldu nerdeyse satışa çıkalı

Kasım ayında muhtemel olarak indirime girecek modeller olacaktır. Fakat şuan TR piyasasında stoklar eridiği için yeni stoğun girişi Kasım ayına denk gelir mi ondan emin değilim. Tabi doğal olarak mevcut stok üzerinden satın alım yapacaksanız Kasım ayı indirimleri beklemek gayet mantıklı olacaktır.

Teşekkürler. s0015nt modelini aldım, dediğiniz gibi kaçırmadım. İlgilendiğiniz için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…