HP Victus 16 S0035NT alınır mı?

jiqLavac

Hectopat
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar bu laptopun fiyatına göre verdiği bileşenler çok iyi bunu almayı planlıyordum fakat dün alacağım bilgisayarı gözümle görmek için MediaMarkt'a gittim ve Victus'ların bazılarında panelin hafif sarımsı renkte olduğunu gördüm sizce bu laptop alınır mı?

Buradan alabilirsin daha ucuz.

Alınır. 29.999TL'ye satılıyordu bu zam mı yedi başka bir site mi bilmiyorum artık diğer arkadaşlar atarlar linki.

Buradan alabilirsin daha ucuz.
Panelin sarı olması IPS ekran dolayısıyladır. Ekran kartı sürücüsü kurulduktan sonra düzelir.

Ekranı üzmez değil mi arkadaşlar çünkü dün gördüğüm o sarılık gerçekten kafama takıldı. Bu arada link için teşekkürler.

Ekranı üzmez değil mi arkadaşlar çünkü dün gördüğüm o sarılık gerçekten kafama takıldı. Bu arada link için teşekkürler.
Alabilirsen bunun paneli daha iyidir.

Hocam sarılık eski serilerde kaldı diye biliyorum.

Dün gördüklerimde de hepsinde yoktu ama bana hangisi gelecek bilemiyorum.

Alabilirsen bunun paneli daha iyidir.

Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Bazı yerlerde A15'lerin ısınma sorunu olduğunu görmüştüm.

Dün gördüklerimde de hepsinde yoktu ama bana hangisi gelecek bilemiyorum.

Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Bazı yerlerde A15'lerin ısınma sorunu olduğunu görmüştüm.
Victus 250 nit %45 srbg ASUS ise yine 250 nit ve %100 srbg yani ASUS daha iyi renk kalitesi sunar.
@646148 doğrudur değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı