Abarttığın gibi ekranda Ghosting yok. Bende test ettim kamera ile çektim dışarıda kalmıyor UFO içerisine denk gelip ayağı falan biraz dışarıda kalıyor bence bu fiyatta normal. Techolay da bu yüzden çok takılmadın burada geziyorsun. Kötü olanlar UFO fazlaca dışarı da kalmasıdır. Orta da olanların bile var gecikmiş içerisine girmeyenler de ghosting var derim.
Hahaha. Youtuberları izle az nasıl test yapmış millet. Fotoğraf çekip yakalıyorsun o fotoyu bakıyorsun dışarıda kalan varsa ghosting olur. Dışarıda kalmıyorsa az bir şey kalıyorsa ayağı falan dışarıda fiyat segmentinde kötü değildir. Emin ol Nitro 16 da tam içinde kalmıyordur doğru çekmediğin için. Senin gereksiz ezber mesajları raporlayacağım her gördüğümde. Techolay da nasıl atamıyorsan burayı da fazla değil yakındır yersin linçi. Daha nasıl çekeceğini bilmiyorsun ezbere sallıyon. Ayrıca sabit çekmediğin zaman video da gözle nasıl görüyorsan telde öyle görünüyor fakat sen fotosunu alınca sabitleyip hızlıca görüntüyü yakalamış oluyorsun. O sırada arkada kalan UFO görmüş olursun.
@arabacı kasasa hocam buraya HP Victus veya Lenovo LOQ yazmayın. Millet hep Nitro 16 söylüyor. Bu iki bilgisayar soruyorsun ya başka marka ile cevap veriyorlar. Şimdi ben BMW alacağım burada herkes Mercedes önerecek öyle bir olaya döndü. Laptop yerine masaüstü al diyen bir kitle var.