HP Victus 16 S0046NT alınır mı?

Aynısının Ryzen 5 7600HS olanını kullanıyorum ısınma diye bir sıkıntı yok. Ekran kartı God of War' da en yüksek ayarlarda masanın üstünde 75, altına kaldıraç koyunca 65 derecelere düşüyor. Soğutma performansı mükemmel. Tek eksisi bence çift M.2 slotunun olmayışı.

Bende bunu almayı düşünüyorum
Az daha cıkarsan 4070 lisi var

Aynısının Ryzen 5 7600HS olanını kullanıyorum ısınma diye bir sıkıntı yok. Ekran kartı God of War'da en yüksek ayarlarda masanın üstünde 75, altına kaldıraç koyunca 65 derecelere düşüyor. Soğutma performansı mükemmel. Tek eksisi bence çift M.2 slotunun olmayışı.

Kaç aydır kullanıyorsunuz?

Aynısının Ryzen 5 7600HS olanını kullanıyorum ısınma diye bir sıkıntı yok. Ekran kartı God of War' da en yüksek ayarlarda masanın üstünde 75, altına kaldıraç koyunca 65 derecelere düşüyor. Soğutma performansı mükemmel. Tek eksisi bence çift M.2 slotunun olmayışı.
Tek M2 slotu mu var? Ben de alıp SSD eklemeyi düşünüyordum ama tüm Victus 16lar mı böyle acaba?

%1 low ve avarge fps nedir.

Kaç aydır kullanıyorsunuz?
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Zaten bu laptop çıkalı çok olmadı.

%1 low ve avarge fps nedir.
Hocam test edip bakmam gerekiyor hiç dikkat etmedim ona. God of War' ı sildim ama RDR 2 ile test edebilirim. God of War' da 75 95 arası ortalama veriyordu.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Zaten bu laptop çıkalı çok olmadı.

Hocam test edip bakmam gerekiyor hiç dikkat etmedim ona. God of War' ı sildim ama RDR 2 ile test edebilirim. God of War' da 75 95 arası ortalama veriyordu.
Not: DLSS açmayı unutmuşum. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı