HP Victus 16-S0047NT alınır mı?

SupremeAuthority

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaptığım araştırmalardan sonra ben de bu bilgisayarı almaya karar verdim. Yıllarca kullanabileceğim bir bilgisayar olması benim için önemli. Tek SSD slot olmasının bir dezavantajı olur mu? İlerde yetmeme ihtimali olursa kaç gb'a kadar yükseltme yapabilirim? Bu arada İntel versiyonlarında çift slot varmış bildiğim kadarıyla.

Bütçen nedir? Bütçede göre daha iyisi bulunabilir. Hx versiyonların da var sadece yanlış bilmiyorsam Intel'in Victus'ta çift SSD slotu.

Bütçen nedir? Bütçede göre daha iyisi bulunabilir. Hx versiyonların da var sadece yanlış bilmiyorsam Intel'in Victus'ta çift SSD slotu.
Bütçem 35-40 bin lira arası ama 40 binlere çok da çıkmak istemiyorum. HP'nin geçmişteki ısınma problemlerini bildiğim için ilk tercihim olmazdı ama araştırdıkça, yorumları okudukça içime sindi. Bu fiyatlarda daha iyisini ben bulamadım açıkçası, tavsiyeniz varsa onları da araştırmak isterim.
Hocam bende bu model ile Acer Nitro 16 arasında kalıp 36 bine Nitro aldım. Hayırlı olsun. R7 7840HS ve 4060 ikilisine herkes iyi yorum yapmış. Ben Intel i7 13650HX alacaktım vazgeçip R7 aldım.
@@Turk Kahvesi fan sesi ve/veya ısınma problemi var mı? Bazı modellerde fan sesi olduğu yazıldığı için ben de Acer'dan vazgeçtim.

Son düzenleme:

Hangi HP'yi bulmuşdunuz siz bir link atar mısınız?

Bence tek slot olmasının pek bir önemi yok çünkü zaten 1 TB yeterli ama isterseniz 1 TB' çıkarıp 2 veya 4 TB'da takabilirsiniz. Bu bütçede daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum. HP'nin eski serilerin olan ısınma menteşe sorunu vs çözüldü. Hatta şuan piyasada en serin çalışan laptop Technopat YouTube kanalında bununla alakalı video var bakabilirsiniz. Ben aldım memnunum ve yıllarca sorunsuz kullanacağım inanıyorum.

Hangi HP'yi bulmuşdunuz siz bir link atar mısınız?
Başlıktaki bilgisayar HP Victus 16-S0047NT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…