Masteryoda1 Decapat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 12 28 Temmuz 2023 #1 HP HP Victus 16-S0047NT Ryzen 7-7840HS 32 GB 1TB SSD 8 GB RTX 4060 144Hz 16.1"fdos laptop 892p5EA. Bu modelde MUX var mı ?sipariş verdim ama MUX olayını daha yeni öğrendim o kadar fazla fark yaratır mı performans konusunda? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
HP HP Victus 16-S0047NT Ryzen 7-7840HS 32 GB 1TB SSD 8 GB RTX 4060 144Hz 16.1"fdos laptop 892p5EA. Bu modelde MUX var mı ?sipariş verdim ama MUX olayını daha yeni öğrendim o kadar fazla fark yaratır mı performans konusunda?
Y Yuzutu Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 18 13 Ağustos 2023 #11 Masteryoda1 dedi: Ben aldım memnunum cihazdan dediğiniz özelliği nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Masteryoda1 dedi: Ben aldım memnunum cihazdan dediğiniz özelliği nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediyorum.
KS KS Masteryoda1 Decapat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 12 13 Ağustos 2023 #12 Yuzutu dedi: Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediy. Genişletmek için tıkla... Yuzutu dedi: Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Açsamda anlayacağımi sanmıyorum maalesef yardımcı olamayacağım tek diyebileceğim ben aldım pişman değilim. Artı 0 Eksi
Yuzutu dedi: Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediy. Genişletmek için tıkla... Yuzutu dedi: Dostum sanıyorum ki bunu anlamanın tek yolu arka kapaktaki vidaları çıkarıp içine bakmak, kapak çok kolay çıkıyordur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Açsamda anlayacağımi sanmıyorum maalesef yardımcı olamayacağım tek diyebileceğim ben aldım pişman değilim.
Y Yuzutu Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 18 13 Ağustos 2023 #13 Anlıyorum, yorumunuz için çok teşekkürler. Artı 0 Eksi