HP Victus 16-S0068NT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

dinozoff

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/folder/zv55i8eq1eir3/MiniDumps
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
R7 7840HS
Herkese merhaba,

Yaklaşık 4-5 aydır kullanmakta oldugum HP Victus laptopum neredeyse aldığımdan beri genellikle bilgisayarı ilk açtığım 15 dakika içerisinde durduk yere mavi ekran veriyor ve kapanıyor. Hataların ardından tekrar bilgisayarı açtığımda uzun saatler boyunca bir hata ile karşılaşmadığım da oluyor. Bilgisayarı şimdiye kadar çok kullanmadığım ve çok yoğun olduğum için sorunu yeni araştırabiliyorum. İlgili minidump dosyalarını linkte bulabilirsiniz.

Teşekkürler.

@dinozoff Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Ekran kartı sürücülerini tekrar kaldırdım kurdum fakat yine çökmeye devam ediyor.

Dediklerinizi harfiyen uyguladım fakat sonuç değişmedi. Ama süreç içinde şöyle bir şey fark ettim, bilgisayar minimum 2 3 saat kapalı kaldıktan sonra açınca ilk 15 20 dk içinde mavi ekran hatası alıyorum, ekseriyetle oyun açmaya çalıştığımda, sonrasında yeniden başlattığımda saatlerce oyunda veya normal kullanımda hiç hata vermiyor.

Son düzenleme:

Selamlar, 24H2 olarak kurulum yapar mısınız?

Kod:
IMAGE_NAME:  pci.sys

Kod:
PROCESS_NAME:  System

Kod:
IMAGE_VERSION:  10.0.22621.4305

STACK_COMMAND:  .process /r /p 0xfffff80537948f40; .thread 0xfffff8053794c700 ; kb

FAILURE_BUCKET_ID:  0x9F_3_nvlddmkm_IMAGE_pci.sys

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {a47222af-fbac-bc49-47e0-2cf5d31cc673}

Followup:     MachineOwner
---------

Dosya Ekleri

• 1735360433990.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 22

24H2 sürümüne güncelledim. 4-5 gündür kullanıyorum ve henüz hiç mavi ekran hatası ile karşılaşmadım. Şu an için bilgisayar sağlıklı çalışıyor. Umarım tekrar hata vermez. Teşekkürler.

Rica ederim, eğer ki tekrar hata alırsanız .DMP paylaşın bakarız tekrar.

Selamlar, @dinozoff

FURMARK ile 15 Dakika CHIPSET testi yapalım, OCCT ile 1 saat VRAM testi yapalım, 3DMARK FIRESTRIKE testi yapalım, gelişmeleri bildir.

FIRESTRIKE testinde sinematik sahne içerisinde herhangi bir ışık parlaması veya farklı renkler görürsen bunları bildir gerekirse telefon ile fotoğraf çek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…